+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HANG ON SLOOPY – 60’ER HIT MED SJOV HISTORIE
the Mccoys Hang on sloopy

‘Hang On Sloopy’ med gruppen The McCoys blev i første omgang for lang! Få den sjove og spændende historie om dette store 60’er hit.

Som det har kunnet ses på Diskotek Venus Facebookside, så er Jørgen de Mylius nu også digital. Det sker dog kun når han optræder sammen med DJ Peter Christensen og Diskotek Venus.

DJ Peter Christensen bliver nok aldrig 100 procent færdig med at rense og digitalisere sin egen pladesamling. For tit og ofte dukker der en historie op om en af sangene. Af ren nysgerrighed undersøger han ofte historien nærmere, og så stikker tiden af…! 

Officiel rocksang for staten Ohio

Vi skruer således nu tiden tilbage til 1965 hvor The Mccoys fik stor succes med udgivelsen af både singlen og LP’en Hang On Sloopy.

“Hang On Sloppy” er den officielle rocksang for staten Ohio og Ohio State University. Den er skrevet af Wes Farrell og Bert Russell, og blev tilegnet sangerinden Dorothy Sloop, som brugte navnet “Sloopy” på scenen.

Forkortet udgave

“Hang On Sloopy” kom på hitlisten d. 14. august 1965, hvor “Dave Clark Five” fik kamp til stregen. Og d. 2. oktober strøg den endelig helt til tops på den amerikanske singlehitliste. Men ikke i den oprindelige udgave!!! For originalt er “Hang On Sloopy” skrevet og indspillet med tre vers! Det var åbenbart for langt, for både single- og LP udgaven fra 1965 udkom i en forkortet udgave med kun to vers!

Alle tre vers i 1970

Først i 1970 kom den originale version af “Hang On Sloopy” med alle tre vers til ære og værdighed. Det skete på opsamlingsalbummet “Bang & Shout Super Hits”, som indeholdt en sand perlerække af tidens hits omkring 1970. I 1991 dukkede originalversionen også op på opsamlingen “Grandson of Frat Rock! Vol. 3” og i 1995 på The Mccoys Greatest Hits.

Endnu et bud på en sang til Eldorado 8

Du kan snart læse om endnu en gammel singleplade, som DJ Peter Christensen har renset og digitaliseret. Den kunne snildt være endt på Eldorado 8, hvis ellers den var blevet til noget.

Indtil videre kan det afsløres, at det handler om en genindspilning fra 1987 af vel nok det største hit i tiden omkring 1970. Kan du gætte hvilken sang det er? Følg med og få svaret her på siden og på Diskotek Venus Facebookside i nærmeste fremtid.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production