+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HALD FORSAMLINGSHUS – AFSKEDSFEST
Hald Forsamlingshus

Der skal festes en sidste gang inden Hald Forsamlingshus rives ned. Diskotek Venus spillede før i tiden til Pinsefest på havnen i Virksund. Det satte Skive Beach Party en stopper for. I stedet greb en flok ildsjæle chancen og begyndte at afholde ungdomsfester i Hald Forsamlingshus. Diskotek Venus og DJ Peter Christensen flyttede med, og det var en stor succes i en årrække.

Hald Forsamlingshus har gennem årene naturligvis også dannet ramme om en lang række andre fester og begivenheder, og har været et samlingspunkt i Hald. Forsamlingshuset har dog nået en alder, hvor det ikke længere giver mening at lave en renovering.

Derfor gik man i gang med at søge om fondsmidler til at bygge et nyt Borgerhus i Hald. Det viste sig at være muligt at skrabe penge nok sammen til at få realiseret det ambitiøse projekt.

Tirsdag d. 6. juni indledes nedrivningen af det gamle Hald Forsamlingshus. Men inden da skal der afholdes en afskedsfest. Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har som nævnt spillet mange gange i Hald Forsamlingshus. Derfor var det naturligt, at Peter skulle have æren af at skabe fest og stemning en allersidste gang, inden nedrivningen går i gang.

Helt som i gamle dage på havnen i Virksund afholdes “Afskedsfesten” Pinselørdag, d. 3. juni fra kl. 18, hvor der indledes med spisning.

Afskedsfesten er i første omgang for alle de lokale borgere i Hald og omegn. Men tidligere beboere, må også gerne tilmelde sig. Nu skal der festes en sidste gang i Hald Forsamlingshus.

Tilmelding kan ske til Sonja Bavnshøj på telefon 40 41 44 35 eller på mail sonja@haldborgerforening.dk. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 26. maj.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production