+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
HALD FORSAMLINGSHUS – AFSKEDSFEST
Hald Forsamlingshus

Der skal festes en sidste gang inden Hald Forsamlingshus rives ned. Diskotek Venus spillede før i tiden til Pinsefest på havnen i Virksund. Det satte Skive Beach Party en stopper for. I stedet greb en flok ildsjæle chancen og begyndte at afholde ungdomsfester i Hald Forsamlingshus. Diskotek Venus og DJ Peter Christensen flyttede med, og det var en stor succes i en årrække.

Hald Forsamlingshus har gennem årene naturligvis også dannet ramme om en lang række andre fester og begivenheder, og har været et samlingspunkt i Hald. Forsamlingshuset har dog nået en alder, hvor det ikke længere giver mening at lave en renovering.

Derfor gik man i gang med at søge om fondsmidler til at bygge et nyt Borgerhus i Hald. Det viste sig at være muligt at skrabe penge nok sammen til at få realiseret det ambitiøse projekt.

Tirsdag d. 6. juni indledes nedrivningen af det gamle Hald Forsamlingshus. Men inden da skal der afholdes en afskedsfest. Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har som nævnt spillet mange gange i Hald Forsamlingshus. Derfor var det naturligt, at Peter skulle have æren af at skabe fest og stemning en allersidste gang, inden nedrivningen går i gang.

Helt som i gamle dage på havnen i Virksund afholdes “Afskedsfesten” Pinselørdag, d. 3. juni fra kl. 18, hvor der indledes med spisning.

Afskedsfesten er i første omgang for alle de lokale borgere i Hald og omegn. Men tidligere beboere, må også gerne tilmelde sig. Nu skal der festes en sidste gang i Hald Forsamlingshus.

Tilmelding kan ske til Sonja Bavnshøj på telefon 40 41 44 35 eller på mail sonja@haldborgerforening.dk. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 26. maj.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production