+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GRY – HOW I LOVE THAT GUY
Gry How I love that guy

Gry “How I Love That Guy. Er der nogen som kan huske den?

Massevis af Gemte Eller Glemte sange står fortsat i kø til at komme frem i lyset i kølvandet på aflysningen af Eldorado 8 boksen.

Findes ikke digitalt

Gry indspillede tidligt i sin karriere en rigtig god sang! Så vidt DJ Peter Christensen er orienteret findes den ikke i nogen digital udgave. Dermed findes sangen hverken på CD eller som download noget sted!

Sangen det hele handler om er “How I Love That Guy”, som udkom på singleplade tilbage i 1981.

På det tidspunkt var Gry kun 16 år. Året forinden havde hun sunget kor i Dansk Melodi Grand Prix 1980 til Tommy P’s “Syng En Sang Om Evig Fred”.

Reklame for kassettebånd

Det var tiden hvor kassettebåndoptagerne flittigt blev brugt rundt omkring i det ganske land. Markedet for salg af kassettebånd var stort. Alle de mange fabrikanter af kassettebånd brugte mange penge for at reklamere. Maxell havde opnået status som et af de foretrukne mærker. De var kendt for at levere både krom og endog metalbånd af høj kvalitet.

For at booste salget yderligere hyrede Maxell den unge Gry til at drage landet rundt og gøre reklame for deres kassettebånd. I den forbindelse blev sangen “How I Love That Guy” lanceret, og blev godt modtaget.

Kom ikke med på en Eldorado Boks

Men efter Gry’s Grand Prix sejr i 1983 med “Kloden Drejer”, så glemte de fleste hurtigt “How I Love That Guy”. DJ Peter Christensen har længe haft den på sin egen liste over sange, som kunne gøre sig på en Eldorado Boks.

Kan høres til 80’er fester

Sony Music har som bekendt erklæret CD’en for død, så planerne om at udgive Eldorado 8 blev taget af bordet i april. Indtil videre bruger DJ Peter Christensen derfor sin egen rensede og digitaliserede udgave af “How I Love That Guy”, når der spilles op til 80’er fest rundt om i landet.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production