+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GRØFTEN OKTOBERFEST UDSOLGT
Grøften oktoberfest

For første gang i nyere tid slog Grøften i Tivoli dørene op til Oktoberfest, fredag d. 13. oktober. Til trods for den for nogen uheldige dato, så blev Oktoberfesten i Grøften en kæmpe succes.

Udsolgt Oktoberfest

Tilbage i august blev Oktoberfesten i Grøften udsolgt på kun éen dag! Så Grøften var fyldt med en masse glade gæster, som var helt klar til at hylde fadøllet og sætte tænderne i en wienerschnitzel.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen var på pletten, og det var en stor fornøjelse at være med til premieren og starten på en ny tradition med Oktoberfest i Grøften.

Kåring af bedst udklædte

Efter en kort velkomst så tog Oktoberfesten for alvor til, da DJ Peter Christensen fik alle til at rejste sig i éen stor fællesskål og hylde fadøllet…Ein Prozit, Ein Prozit…SKÅL!!! Længere ud på aftenen blev bedst udklædte herre og dame kåret med gavekort til næste års Oktoberfest…TILLYKKE!

Ikke en danserestaurant, men…

Grøften i Tivoli er ikke en danserestaurant. Men for mange af gæsterne var det altså meget svært at sidde stille.  DJ Peter Christensen var i topform, og diskede også op med dansevenlige toner. Så der blev i al hast gjort plads til et ‘lille’ dansegulv. Der var trængsel, og det blev brugt flittigt. 

Fantastisk Oktoberfest

Tak til både gæster og personale i Grøften for en helt igennem fantastisk Oktoberfest med højt humør. Vi kvitterer for den gode oplevelse med lidt video med glimt og højdepunkter fra Grøftens Oktoberfest i Tivoli 2017.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production