+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GRØFTEN OKTOBERFEST UDSOLGT
Grøften oktoberfest

For første gang i nyere tid slog Grøften i Tivoli dørene op til Oktoberfest, fredag d. 13. oktober. Til trods for den for nogen uheldige dato, så blev Oktoberfesten i Grøften en kæmpe succes.

Udsolgt Oktoberfest

Tilbage i august blev Oktoberfesten i Grøften udsolgt på kun éen dag! Så Grøften var fyldt med en masse glade gæster, som var helt klar til at hylde fadøllet og sætte tænderne i en wienerschnitzel.

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen var på pletten, og det var en stor fornøjelse at være med til premieren og starten på en ny tradition med Oktoberfest i Grøften.

Kåring af bedst udklædte

Efter en kort velkomst så tog Oktoberfesten for alvor til, da DJ Peter Christensen fik alle til at rejste sig i éen stor fællesskål og hylde fadøllet…Ein Prozit, Ein Prozit…SKÅL!!! Længere ud på aftenen blev bedst udklædte herre og dame kåret med gavekort til næste års Oktoberfest…TILLYKKE!

Ikke en danserestaurant, men…

Grøften i Tivoli er ikke en danserestaurant. Men for mange af gæsterne var det altså meget svært at sidde stille.  DJ Peter Christensen var i topform, og diskede også op med dansevenlige toner. Så der blev i al hast gjort plads til et ‘lille’ dansegulv. Der var trængsel, og det blev brugt flittigt. 

Fantastisk Oktoberfest

Tak til både gæster og personale i Grøften for en helt igennem fantastisk Oktoberfest med højt humør. Vi kvitterer for den gode oplevelse med lidt video med glimt og højdepunkter fra Grøftens Oktoberfest i Tivoli 2017.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production