+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GREASE HAR 40 ÅRS JUBILÆUM
Grease 40 års jubilæum

Filmen Grease har I dag, lørdag d. 15. september, 40 års jubilæum. Det var med Olivia Newton-John og John Travolta som Sandy og Danny. Successen var ikke til at tage fejl af. Godt hjulpet på vej af et særdeles populært lydspor samlet på en dobbelt LP.

Plade købt på vej til Blokhus

Jeg har i mine foreløbig 38 år som DJ haft de populære Grease sange på programmet utallige gange til fester og events landet over. Pladen med sangene fra Grease udkom allerede i april 1978. Jeg husker stadig tydeligt, da jeg købte pladen. Det skete en lørdag formiddag i juli på vej til Blokhus. Her var en stor del af familien inviteret op til min faster og onkel i deres sommerhus.

Jeg var dengang 12 år gammel, og netop for alvor begyndt at interesse mig for musik. Jeg havde i en avisannonce set, at Fona i Aalborg havde Grease pladen på tilbud til 39,95!!! Så da vi kom til Aalborg holdt vi ind til siden på Vesterbro. Jeg løb ind i Fona og købte Grease pladen, som jeg stadig har i god behold.

Sange uden udløbsdato

Det skulle vise sig, at være nogle yderst langtidsholdbare sange, som jeg fik købt. Mange af sangene er nærmest at sammenligne med god rødvin – de bliver bedre og bedre med årene! Mange vil sikkert mene, at sangene ikke har nogen udløbsdato!

12 år efter at sangene udkom fik de populæreste sange fra Grease nyt liv. I 1990 udkom et Grease Megamix. Her blev de store hits ‘Greased Lightning’, ‘You’re The One That I Want’ og ikke mindst ‘Summer Nights’ sat sammen. Det skabte i den grad trafik på dansegulvet, og gør det på fantastisk vis stadigvæk her i 2018.

Grease tiltrækker nye generationer

Det vidner om, at John Farrar og Warren Casey som stod bag tilblivelsen af sangene havde skabt noget unikt. Olivia Newton-John og John Travolta fremførte sangene på glimrende vis. Både i form af sang og dans. Og som nævnt har Grease sangene ingen udløbsdato og tiltrækker nye fans. Det oplever jeg som DJ på nærmeste hold til fester og events landet over. De nye generationer fyrer den af på dansegulvet, og har også taget Grease sangene til sig.

For eventuelle vinyl fans, så er Grease dobbelt LP’en blevet genoptrykt, og udkom d. 24. august.

Olivia Newton-John i gode hænder

Den nu 69-årige Olivia Newton-John blev i 1992 ramt af brystkræft, og sygdommen vendte sidste år tilbage. Men hun kom i gode hænder, og lykkedes med at drage på turné i november. John Travolta har siden Grease været med i et hav af andre film, hvor Pulp Fiction er en af de mest kendte.

Stort tillykke med Grease 40 års jubilæum. Tak for en masse gode sange og oplevelser til fester og events landet over.

DJ Peter Christensen, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production