+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GOD PÅSKE FRA DISKOTEK VENUS
god Påske Diskotek Venus

God Påske med nyheden om at, det har været en fantastisk start på 2017.

Kære alle!

Diskotek Venus ønsker både festarrangører og festglade folk en god Påske.

De første tre måneder af 2017 har været yderst festlige for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Der er blevet spillet op til både Eldorado fest, ungdomsfester, fødselsdage, 80’er fest, Klubmesterskabsfest og Vinterfest.

Småt med ledige lørdage

I skrivende stund er første ledige lørdag d. 3. juni, hvis nogen går med planer om en fest i forsommeren, og mangler noget godt musik. Resten af året er det allerede ved at være småt med ledige lørdage. Så flere festarrangører er begyndt at booke Diskotek Venus til fest om fredagen, hvor der pt. er bedre plads.

Booking lykkedes ikke

I går blev Diskotek Venus kontaktet af to festarrangører, som begge forsøgte at booke Diskotek Venus til en Julefrokost d. 25. november. Men de seneste år har Diskotek Venus med stor succes spillet til Julefrokost i Sortebakkehallerne den sidste lørdag i november. Sådan bliver det også i år, kan det godt afsløres allerede nu! Så to festarrangører fik altså ikke held til at booke Diskotek Venus til julefrokost denne gang. I skal være velkomne en anden gang!

Historisk aften

Lørdag d. 18. marts var Diskotek Venus med til at skrive historie i Roum Forsamlingshus. Der var indbudt til dilletantforestilling med efterfølgende fest og dans. Der var så meget fest og stemning, at det blev nødvendigt med en ekstra time. Det havde arrangørerne i Roum aldrig prøvet før! Diskotek Venus siger tak for opbakningen og en rigtig god fest med mange danseglade gæster på gulvet.

Sæsonpremiere i traktortræk

Traditionen tro så er Diskotek Venus med når der lørdag d. 22. april er sæsonpremiere i traktortræk i Svinninge på Sjælland. Der plejer at være nærmest byfeststemning. Det hele går op i en højere enhed med en blanding af  tyk sort røg, fadøl og grillpølser. Det tilsættes masser af god musik og speak fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen….Full Pull!

Vi ses derude til masser af fest og stemning…God Påske!

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production