+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GLEN CAMPBELL ER DØD
Glen Campbell er død

Countrysangeren Glen Campbell er død! Han blev 81 år. Det var en sorgens dag i går, tirsdag d. 8. august 2017, for mange country fans verden over. Nyheden tikkede ind om Glen Campbells død. Countrylegenden endte sine dage i Nashville, Tennessee i USA. Et passende sted for Campbell at dø, da det af mange betegnes som hjemstedet for country musikken.

Højdepunkt i 1975

Glen Campbell indledte sin musikalske karriere helt tilbage i starten af 60’erne. Op igennem 70’erne var han blandt de mest kendte musikere i USA. Karrierens højdepunkt indtraf i 1975 med udgivelsen af albummet ‘Rhinestone Cowboy’. Det er også titlen på Glen Campbells mest populære sang. Men de som læser med her, vil sikkert også kunne huske sangen ‘Southern Nights’ fra 1977. Den blev også et stort hit herhjemme.

Studiemusiker for Frank Sinatra

Glen Campbell har igennem sin musikalske karriere vundet fem Grammyer. Han har formået at sælge over 45 millioner plader, og fik hele 75 sange på de amerikanske hitlister. Men Glen Campbell var også studiemusiker under ledelse af Phil Spector. Det er faktisk Campbell som spiller guitar på indspilningen af ‘Strangers In The Night’ med Frank Sinatra. Han var også med i studiet da Elvis Presley skulle indspille ‘Viva Las Vegas’.

En af de største stemmer

‘Glen var en af de største stemmer gennem tiderne, og en af de største musikere’, udtaler Dolly Parton til nyhedsbureauet AP. ‘Han kunne spille alt, og han kunne gøre det rigtig godt. Han var bare ganske enkelt meget talentfuld’, tilføjer Dolly Parton.

Glen Campbell var også skuespiller og TV-stjerne med sit eget show på CBS med over 50 millioner seere. i 1969 var Campbell nomineret til en Oscar for sin medvirken i westernfilmen ‘True Grit’. Her spillede han sammen med John Wayne.

Den præcise dødsårsag kendes ikke. Glen Campbell oplyste selv i 2011, at han var blevet ramt af den frygtede sygdom Alzheimers.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production