+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GLEN CAMPBELL ER DØD
Glen Campbell er død

Countrysangeren Glen Campbell er død! Han blev 81 år. Det var en sorgens dag i går, tirsdag d. 8. august 2017, for mange country fans verden over. Nyheden tikkede ind om Glen Campbells død. Countrylegenden endte sine dage i Nashville, Tennessee i USA. Et passende sted for Campbell at dø, da det af mange betegnes som hjemstedet for country musikken.

Højdepunkt i 1975

Glen Campbell indledte sin musikalske karriere helt tilbage i starten af 60’erne. Op igennem 70’erne var han blandt de mest kendte musikere i USA. Karrierens højdepunkt indtraf i 1975 med udgivelsen af albummet ‘Rhinestone Cowboy’. Det er også titlen på Glen Campbells mest populære sang. Men de som læser med her, vil sikkert også kunne huske sangen ‘Southern Nights’ fra 1977. Den blev også et stort hit herhjemme.

Studiemusiker for Frank Sinatra

Glen Campbell har igennem sin musikalske karriere vundet fem Grammyer. Han har formået at sælge over 45 millioner plader, og fik hele 75 sange på de amerikanske hitlister. Men Glen Campbell var også studiemusiker under ledelse af Phil Spector. Det er faktisk Campbell som spiller guitar på indspilningen af ‘Strangers In The Night’ med Frank Sinatra. Han var også med i studiet da Elvis Presley skulle indspille ‘Viva Las Vegas’.

En af de største stemmer

‘Glen var en af de største stemmer gennem tiderne, og en af de største musikere’, udtaler Dolly Parton til nyhedsbureauet AP. ‘Han kunne spille alt, og han kunne gøre det rigtig godt. Han var bare ganske enkelt meget talentfuld’, tilføjer Dolly Parton.

Glen Campbell var også skuespiller og TV-stjerne med sit eget show på CBS med over 50 millioner seere. i 1969 var Campbell nomineret til en Oscar for sin medvirken i westernfilmen ‘True Grit’. Her spillede han sammen med John Wayne.

Den præcise dødsårsag kendes ikke. Glen Campbell oplyste selv i 2011, at han var blevet ramt af den frygtede sygdom Alzheimers.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production