+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GEORGE MICHAEL DØD – 53 ÅR GAMMEL
George Michael død

George Michael er død – Han blev 53 år.

Under årets sidste DJ job 1. Juledag kom en trist nyhed! Den ene halvdel af gruppen Wham, George Michael, var afgået ved døden i en alder af blot 53 år.

Unik evne

I 34 ud af foreløbig snart 37 år som DJ, har jeg spillet musik med Wham og George Michael. George Michaels evne til at skrue et hit sammen har været unik. At George Michael skulle dø i juletiden, kan virke som noget af et sammentræf. Juletiden er højsæson for kæmpehittet “Last Christmas”, som George Michael har skrevet. Den bliver traditionen tro råspillet verden over i denne tid. Nu har George Michael selv oplevet sin sidste Jul på denne jord!

Wham

George Michael skrev musikhistorie med makkeren og vennen Andrew Ridgeley tilbage i 1981 med dannelsen af gruppen Wham. Det første album “Fantastic” kom i 1983. De første ørehængere var numre som “Young Guns”, “Bad Boys” og “Club Tropicana”. Der var lagt i ovnen til mange flere hits med Wham og George Michael som den drivende kraft.

I 1984 gik det totalt amok med både udgivelsen af “Wake Me Up Before You Go-Go og den før omtalte juleklassiker “Last Christmas”. Begge numre er forlængst blevet evergreens, som jeg har spillet flittigt lige siden 1984!

Solo karriere

George Michaels mange solo udspil har jeg også spillet med stor succes til fester og events. Ikke mindst også i perioden 1985 – 2005 hvor jeg var tilknyttet Radio Viborg. Lad mig i flæng nævne “Careless Whisper”, “Faith” og “I Knew You We’re Waiting (For Me)” i duet med Aretha Franklin. Sidst men ikke mindst “Killer / Papa Was A Rollin’ Stone”.

George Michael havde som få en unik evne til at trænge igennem. Han lavede velkomponeret musik og gode tekster, som samtidig også var godt produceret.

Musikken lever videre

George Michael døde fredfyldt i sit hjem i det sydlige England 1. juledag 2016. Mange fans har stået i kø for at kondolere familie og venner. George Michael døde alt for tidligt. Men det er hævet over enhver tvivl, at hans musik vil leve videre i mange år endnu.

George Michael er død – Tak for al musikken! Æret være George Michaels minde…

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production