+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GEORGE MICHAEL DØD – 53 ÅR GAMMEL
George Michael død

George Michael er død – Han blev 53 år.

Under årets sidste DJ job 1. Juledag kom en trist nyhed! Den ene halvdel af gruppen Wham, George Michael, var afgået ved døden i en alder af blot 53 år.

Unik evne

I 34 ud af foreløbig snart 37 år som DJ, har jeg spillet musik med Wham og George Michael. George Michaels evne til at skrue et hit sammen har været unik. At George Michael skulle dø i juletiden, kan virke som noget af et sammentræf. Juletiden er højsæson for kæmpehittet “Last Christmas”, som George Michael har skrevet. Den bliver traditionen tro råspillet verden over i denne tid. Nu har George Michael selv oplevet sin sidste Jul på denne jord!

Wham

George Michael skrev musikhistorie med makkeren og vennen Andrew Ridgeley tilbage i 1981 med dannelsen af gruppen Wham. Det første album “Fantastic” kom i 1983. De første ørehængere var numre som “Young Guns”, “Bad Boys” og “Club Tropicana”. Der var lagt i ovnen til mange flere hits med Wham og George Michael som den drivende kraft.

I 1984 gik det totalt amok med både udgivelsen af “Wake Me Up Before You Go-Go og den før omtalte juleklassiker “Last Christmas”. Begge numre er forlængst blevet evergreens, som jeg har spillet flittigt lige siden 1984!

Solo karriere

George Michaels mange solo udspil har jeg også spillet med stor succes til fester og events. Ikke mindst også i perioden 1985 – 2005 hvor jeg var tilknyttet Radio Viborg. Lad mig i flæng nævne “Careless Whisper”, “Faith” og “I Knew You We’re Waiting (For Me)” i duet med Aretha Franklin. Sidst men ikke mindst “Killer / Papa Was A Rollin’ Stone”.

George Michael havde som få en unik evne til at trænge igennem. Han lavede velkomponeret musik og gode tekster, som samtidig også var godt produceret.

Musikken lever videre

George Michael døde fredfyldt i sit hjem i det sydlige England 1. juledag 2016. Mange fans har stået i kø for at kondolere familie og venner. George Michael døde alt for tidligt. Men det er hævet over enhver tvivl, at hans musik vil leve videre i mange år endnu.

George Michael er død – Tak for al musikken! Æret være George Michaels minde…

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production