+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
GEORGE EZRA HOLD MY GIRL REMIXES
george ezra hold my girl

George Ezra har med ”Shotgun” en meget god chance for at score Årets Udenlandske Hit 2018 i Danmark. “Shotgun” har været et af de senere måneders største hits, og ligger aktuelt #4 på Airplaycharten (Peak #2). Med George Ezra “Hold My Girl” i et par nye stærke remix er der dømt HITTIP!
 
Den originale version af ”Hold My Girl” havnede i A-rotation på BBC Radio 1 og BBC Radio 2. Den har været en værdig efterfølger til kæmpehittet “Shotgun”. “Hold My Girl” er med udgivelsen af de nye remix blevet udråbt til at være et Diskotek Venus HITTIP.

”Shotgun” har været et kæmpehit henover sommer og efterår. “Shotgun” slog både Calvin Harris & Dua Lipa ”One Kiss” og Drake ”In My Feelings” på den britiske singlehitliste.
 
George Ezra spillede midt oktober en udsolgt koncert i København. I sommeren 2019 tager George Ezra på Festival tour, og kommer angiveligt til Danmark igen.

”Hold My Girl” var egentlig udset til at skulle være 2. single fra George Ezra seneste album ”Staying At Tamara’s”. Men efter at “Hold My Girl” var sendt afsted i promotion til diverse DJ’s, så blev den officielle singleudgivelse stoppet i sidste øjeblik. I stedet er “Hold My Girl” nu den 4. single fra ”Staying At Tamara’s” der også indeholder ”Shotgun”, “Paradise” og ”Don’t Matter Now” som singler. ”Staying At Tamara’s” er globalt et af 2018’s mest solgte og streamede albums!

George Ezra fik sit gennembrud med “Budapest”. ”Shotgun” har nærmest været et lige så stort hit, og for alvor sikret ham det store globale gennembrud.

”Hold My Girl” findes nu altså også i to officielle remix af Martin Jensen og Kat Krazy. Sidstnævnte er favorit mixet hos DJ Peter Christensen i Diskotek Venus.

Nyd den officielle video til “Hold My Girl” herunder…enjoy!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production