+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
FYR OG FLAMME TÆT PÅ FINALE
fyr og flamme tæt på eurovision finale

Fyr og Flamme tæt på finale i Eurovision 2021, men manglede lige det sidste. Det står klart efter at arrangørerne af Eurovision Song Contest har offentliggjort stemmetallene for de to semifinaler.

Seerne gav point, men…

Fyr og Flamme leverede ellers varen med en særdeles flot optræden på den store Eurovision scene. Publikum i salen rejste sig op i begejstring. Sådan var det sikkert også hos rigtig mange udenlandske seere som valgte at stemme på Danmark og Fyr og Flamme.

Det nytter desværre bare ikke så meget, når der også skal tælles stemmer med fra de forskellige landes fagjuryer. Seerne gav faktisk Danmark 80 point. Det svarer til en 7. plads og dermed en plads i finalen. Kun Moldova gav ingen stemmer til Danmark. MEN MEN – der hører også stemmer med fra de forskellige landes fagjuryer. Og de var IKKE begejstrede for ‘Øve Os På Hinanden’. Fagjuryen gav kun Danmark 9 point. Det var kun Island, Finland, Østrig og Tjekkiet, som gav point til Danmark. Det gav en samlet score på 89 point.

Det førte til, at Danmark endte på en samlet 11. plads. Altså lige akkurat én placering fra at få adgangsbilletten til finalen i Eurovision Song Contest 2021, æv æv!

Italien kåret som vinder, men…

Til finalen havde jeg udset Schweiz til at vinde. Det endte dog med sejr til bookmakernes favorit Italien anført af gruppen med det danskklingende navn ‘Måneskin’. Med i gruppen er den halvt-danske bassist Victoria De Angelis. I kølvandet på sejren opstod der imidlertid livlig aktivitet på de sociale medier. Flere udtrykte mistanke om brug af narkotika hos forsangeren i ‘Måneskin’ efter et par mistænkelige tv klip fra finalen. Forsanger Damiano David erklærede sig uskyldig og lod sig frivilligt narko teste. En test som blev udført om mandagen og som viste sig at være negativ. Herefter betragtede EBU sagen som afsluttet, og ønskede endnu engang Måneskin tillykke med Eurovision sejren.

Storbritannien i dyb krise

Der bliver også skrevet og sagt en del om Storbritannien. Både hos seere og fagjuryer modtog Storbritannien NUL stemmer!!! Mange kommentatorer og musikfolk er ikke bange for at bruge ordet SKANDALE! Og det er nok heller ikke for meget, når man kigger tilbage i Grandprix historien. Storbritannien har jo tidligere leveret populære vindersange. i 1976 vandt ‘Save Your Kisses For Me’ og ‘Making Your Mind Up’ gik hele vejen i 1981.

Storbritannien har altid haft mange kendte solister og grupper, som har leveret det ene tophit efter det andet. Var der nogen som sagde ‘The Beatles’ eller ‘Spice Girls’. Med ‘NULLET’ må Storbritannien virkelig siges at have nået et absolut lavpunkt og være i dyb Grandprix krise. i 2013 prøvede man at vende skuden, og sendte selveste Bonnie Tyler afsted til finalen. Men hun endte på en meget skuffende 19. plads. Så der må være en gevaldig hovedpine hos BBC her dagen derpå med de famøse NUL point. Folkene hos BBC må stille sig selv det store spørgsmål: Hvad nu?

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production