+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
FRIDA SOMETHING’S GOING ON – DELUXE EDITION
Frida Something's going on deluxe edition

Frida “Something’s Going On” Deluxe Edition.

I dag, fredag d. 23. oktober 2015 udkommer en limiteret og nummereret deluxe udgivelse af albummet ‘Something’s Going On’ med Frida fra ABBA. Der medfølger både en remastered CD og en DVD, der indeholder en dokumentar og andre rariteter.

Hurtig solokarriere

“Something’s Going On” blev udgivet tilbage i 1982. Det var dengang under et år siden at Frida medvirkede på studieindspilningen af albummet ‘The Visitors’. Det blev som bekendt ABBA’s sidste album, og ABBA’s opløsning var nært forestående. Men Frida var hurtig klar til at gå solo, og “Something’s Going On” blev godt modtaget og fandt vej til toppen af hitlisterne i en stor del af Europa. “Something’s Going On” er produceret af Phil Collins, og lyden af Collins trommer er ikke til at tage fejl af på de fleste af numrene. Han medvirker også selv som sanger i et enkelt nummer på duetten “Here We’ll Stay”.

Guf til alle Frida fans

Den nye deluxe edition af “Something’s Going On” er ren guf for alle fans af Frida. For det første er der i boksen en remasteret version af “Something’s Going On” plus to bonusnumre. Dernæst en DVD som indeholder en dokumentar udsendelse, promo videoer og diverse interviews.

“Something’s Going On” deluxe edition indeholder også helt eksklusivt en 7″ single med numrene “I Know There’s Something Going On” / “You Know What I Mean”.

Sidst men ikke mindst medfølger en booklet med noter skrevet af Frida og en håndskrevet autograf på et fanbillede.

Begrænset oplag

Såvidt DJ Peter Christensen er orienteret, så udkommer “Something’s Going On” deluxe edition kun i 2000 eksemplarer! Så denne udgivelse er absolut kun tiltænkt de ægte fans af Frida. De har i lang tid haft en reservering stående i håbet om at blive blandt de heldige til at få fingre i denne unikke genudgivelse af “Something’s Going On”. 

Nye remix

For at markere genudgivelsen er der også kommet en herlig ny mixpakke af hittet “I Know There’s Something Going On”. Den har 33 år efter originaludgivelsen fået en tur i maskinerne hos franske Fred Falke, norske Lindstrøm, svenske Torn og tyske Junge Junge.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production