+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
FOO FIGHTERS – ROSKILDE FESTIVAL 2017
Foo Fighters Roskilde Festival 2017

Foo Fighters Roskilde Festival 2017 – Orange scene d. 30. juni.

Hvem er klar til en lektion i rock musik?

Sådan står der skrevet på Roskolde Festivals hjemmeside! I dag blev det offentliggjort, at Foo Fighters bliver hovednavn når Roskilde Festival 2017 løber af stabelen.

Endelig tilbage på Roskilde

På Foo Fighters egen hjemmeside er Roskilde Festival sat på tourplanen, fredag d. 30. juni. Billetsalget er sat til at begynde nu i morgen d. 15. november. Der har længe været arbejdet på at få Foo Fighters tilbage på Roskilde Festival. Sidst Roskilde havde besøg af den populære rockgruppe var tilbage i 2005.

Foo Fighters havde deres debut tilbage i 1995. Siden da er de vokset til at være et verdensklasse navn i rockmusikkens verden. Foo Fighters massive guld- og platin album udgivelser har ført til 11 Grammyer, 4 Brit Awards og over 25 millioner solgte albums.

Albums med ørehængere som “Everlong”, “Monkey Wrench”, “My Hero”, “Learn To Fly”, “All My Life”, “Best Of You”, “The Pretender” og mange andre…!

Kæmpe happening

Nede i Italien gik en flok håbefulde fans tidligere på året rundt og håbede på, at det snart blev deres tur til at få besøg af Foo Fighters. For at fremme processen satte 1000 italienske fans af Foo Fighters hinanden stævne i den norditalienske by Cesena. De lavede en kæmpe Foo Fighters happening! Her spillede og sang de på én gang nummeret “Learn To Fly”. Og i går skete miraklet…næsten! Foo Fighters gav koncert i Casalecchio Di Reno. Byen ligger omkring en times kørsel fra Cesena.

Se den utrolige og fantastiske video af nummeret “Learn To Fly” med Foo Fighters i 1000-persons udgaven her under nyheds opslaget.

Grib luftguitaren og fyr den max af…!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production