+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
FOLKEMØDET 2023 BLEV ET HIT
Folkemødet Jørgen de Mylius DJ Peter Christensen Diskotek Venus

Folkemødet 2023 – Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen gentog succesen fra 2022. BL’s Domen var fyldt til både musikquiz, 80’er fest og fødselsdag.

Folkemødet 2023 på Bornholm blev endnu en sikker succes for Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Allerede da vi ankom til eftermiddagens musikquiz i BL’s Dome, blev vi mødt af et endnu større publikum end sidste år. Og jeg havde tilmed fødselsdag, lyder det med et smil fra DJ Peter Christensen. Da jeg indledningsvis satte sangen ‘Sommer & Sol’ på sang alle med, og så var der bare gang i Domen.

Der blev Quizzet på livet løs i omkring en time, og der var flere blandt deltagerne, som havde alle ti Quizspørgsmål rigtige. Derfor måtte der lodtrækning til, hvorefter der kom et bredt og glad smil fra vinderen.

Publikum kom tidligt

Både Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen var spændte på aftenens forløb efter sidste år. Da var det første gang, at de skulle være DJ’s på Folkemødet. Folk kom sidste år væltende ind til den stort anlagte 80’er fest. Der var lange køer udenfor Domen for at komme ind, og var det muligt at gentage succesen i 2023? JA, er det korte svar, og kæmpe tak til alle jer som mødte op.

Der var angiveligt mange som havde hørt om de lange køer sidste år for at komme ind, og nogen lykkedes slet ikke med at komme ind. Derfor begyndte publikum allerede i år at strømme ind i Domen kl. 21.30! Oh Land var programsat til at spille på den nærliggende hovedscene også med start kl. 21.30. Vi var derfor blevet forberedt på at skulle starte lidt senere end kl. 22.00, for ikke at forstyrre Oh Lands koncert alt for meget. Men kl. 22.05 kom arrangørerne og sagde: I giver den bare gas!

Kæmpe 80’er fest i Domen

Og på sekundet der blev trykket på play-knappen var folk tændt og klar til fest. At kalde det en magisk aften på Folkemødet med 80’er fest er ikke for meget at sige om denne unikke begivenhed. Der var overalt glade smil og en helt fantastisk stemning. Det hele smeltede sammen i kolde øl og breezere tilsat masser af god musik fra Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen til det som var en kæmpe 80’er fest – igen! ALLE sang med på store klassikere som ‘All My Love’ og ‘I’ve Had The Time Of My Life’, så taget var ved at lette i Domen.

Dansede og sang på samme sted i flere timer

Præcis som sidste år var publikum klar over, at hvis de begav sig udenfor, så var det ikke sikkert, at de kunne komme ind igen. Både Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen oplevede således igen i år, at en del blandt publikum stod og dansede oppe foran dem på det samme sted i flere timer!!! Vi havde virkelig et godt og trofast publikum, lyder det taknemmeligt fra begge de garvede DJ’s med tilsammen over 100 år i musikkens tjeneste.

Stor fejring af fødselsdag

Der var specielt en sang, som var svær at komme udenom til 80’er festen i Domen. Det var nemlig sådan, at DJ Peter Christensen havde fødselsdag, og mixerpulten var pyntet med flag. Jørgen de Mylius ønskede på vegne af alle blandt publikum stort tillykke med fødselsdagen. Så blev der trykket på knappen med Hip Hurra Det’ Min Fødselsdag. Tusind tak for den flotte fejring med fest, sang og billeder. Festen fortsatte helt til kl. 02, og der blev også sprøjtet med champagne.

Ikke farvel – men på gensyn

Det blev endnu en minderig og helt igennem fantastisk optræden på Folkemødet for Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Først med musikquiz og derefter stor 80’er fest. Vi vil gerne sige tusind tak til alle som mødte op i Domen sammen med os fredag d. 16. juni, lyder det samstemmende fra Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Det har været hele den lange rejse værd fra Nordjylland til Folkemødet i Allinge, og tilmed på min fødselsdag, lyder det taknemmeligt fra DJ Peter Christensen. Vi siger som sidste år ikke farvel – men på forhåbentligt gensyn til Folkemødet 2024.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production