+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
FLYVESTATION KARUP VIP RUNDVISNING
Flyvestation Karup vip rundvisning

Flyvestation Karup – VIP rundvisning.

Fredag d. 11. juli var jeg på en mindst 15 års forsinket rundvisning på Flyvestation Karup. Siden starten af 90’erne har jeg været fast inventar til et hav af fester og julefrokoster på Flyvestationen. Samtidig er jeg også vild med flyvning.

Aldrig blevet til noget

Igennem årene har jeg haft flere aftaler om rundvisning, men det er aldrig blevet til noget. I sidste uge stødte jeg på en gammel mail i forbindelse med en fest på Flyvestationen. Jeg tog chancen og sendte en mail af sted om rundvisning. For at gøre en lang historie kort, så kom jeg i forbindelse med den officielle rundviser. Han viste en stor forståelse for mit store ønske om at se andet på Flyvestationen end de steder hvor jeg var DJ.

VIP rundvisning

I  fredags fik jeg således en hele tre timer lang personlig VIP rundvisning. Det inkluderede både en tur i kontroltårnet, og i hangar 22, hvor jeg var inde at se en masse helikoptere. Det var så heldigt, at en af redningshelikopterne var ‘hjemme’ i Karup.

Imponerende redningshelikopter

Rundviseren spurgte pænt en fra besætningen om vi måtte se helikopteren indeni. Men jeg fik ikke blot set men også forklaret en masse om redningshelikopteren. Den er faktisk et lille hospital, og jeg var meget imponeret over hvad jeg så. Derefter gik turen videre til kamphelikopterne, som også har base på Flyvestation Karup. Særligt en helikopter vakte interesse. Det var den helikopter, som havde været med til at befri to danske søfolk fra nogle somaliske pirater.

Vild oplevelse i brandbil

Jeg kom desværre ikke op at flyve, men et besøg på brandstationen udviklede sig til en vil oplevelse. Jeg fik af en brandmand vist en brandbil, og demonstreret hvor effektiv vandkanonen er. Og hvis alarmen lyder, så skal brandmændene være i stand til at være fremme et hvilket som helst sted på baneområdet vistnok indenfor to minutter. Med den oplysning i mente, så fik jeg og også rundviseren en oplevelse som virkelig var VIP. Brandmanden spurgte om vi ville med at køre en tur? Det havde rundviseren faktisk aldrig prøvet, så ja tak! Pludselig mens vi kørte, så kaldte brandmanden op til kontroltårnet. Er startbanen fri? Kort efter drøner vi af sted med over 100 kilometer i timen i en stor 35 tons tung brandbil ned ad startbanen…!!! Hvor vild og speciel en oplevelse det er kan ses i en video på Diskotek Venus Facebookside.

Tak til Flyvestation Karup for en fantastisk, spændende og oplevelsesrig rundvisning. 

De Bedste Hilsner

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production