+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
FLYVESTATION KARUP VIP RUNDVISNING
Flyvestation Karup vip rundvisning

Flyvestation Karup – VIP rundvisning.

Fredag d. 11. juli var jeg på en mindst 15 års forsinket rundvisning på Flyvestation Karup. Siden starten af 90’erne har jeg været fast inventar til et hav af fester og julefrokoster på Flyvestationen. Samtidig er jeg også vild med flyvning.

Aldrig blevet til noget

Igennem årene har jeg haft flere aftaler om rundvisning, men det er aldrig blevet til noget. I sidste uge stødte jeg på en gammel mail i forbindelse med en fest på Flyvestationen. Jeg tog chancen og sendte en mail af sted om rundvisning. For at gøre en lang historie kort, så kom jeg i forbindelse med den officielle rundviser. Han viste en stor forståelse for mit store ønske om at se andet på Flyvestationen end de steder hvor jeg var DJ.

VIP rundvisning

I  fredags fik jeg således en hele tre timer lang personlig VIP rundvisning. Det inkluderede både en tur i kontroltårnet, og i hangar 22, hvor jeg var inde at se en masse helikoptere. Det var så heldigt, at en af redningshelikopterne var ‘hjemme’ i Karup.

Imponerende redningshelikopter

Rundviseren spurgte pænt en fra besætningen om vi måtte se helikopteren indeni. Men jeg fik ikke blot set men også forklaret en masse om redningshelikopteren. Den er faktisk et lille hospital, og jeg var meget imponeret over hvad jeg så. Derefter gik turen videre til kamphelikopterne, som også har base på Flyvestation Karup. Særligt en helikopter vakte interesse. Det var den helikopter, som havde været med til at befri to danske søfolk fra nogle somaliske pirater.

Vild oplevelse i brandbil

Jeg kom desværre ikke op at flyve, men et besøg på brandstationen udviklede sig til en vil oplevelse. Jeg fik af en brandmand vist en brandbil, og demonstreret hvor effektiv vandkanonen er. Og hvis alarmen lyder, så skal brandmændene være i stand til at være fremme et hvilket som helst sted på baneområdet vistnok indenfor to minutter. Med den oplysning i mente, så fik jeg og også rundviseren en oplevelse som virkelig var VIP. Brandmanden spurgte om vi ville med at køre en tur? Det havde rundviseren faktisk aldrig prøvet, så ja tak! Pludselig mens vi kørte, så kaldte brandmanden op til kontroltårnet. Er startbanen fri? Kort efter drøner vi af sted med over 100 kilometer i timen i en stor 35 tons tung brandbil ned ad startbanen…!!! Hvor vild og speciel en oplevelse det er kan ses i en video på Diskotek Venus Facebookside.

Tak til Flyvestation Karup for en fantastisk, spændende og oplevelsesrig rundvisning. 

De Bedste Hilsner

Peter, Diskotek Venus

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production