+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
FIE LAURSEN – JUSTIN
Fie Laursen justin

Fie Laursen udgiver i morgen, fredag d. 14 juli, sin første dansksprogede single ‘Justin’. Fænomenet Fie Laursen kender mange sikkert som blogger, Youtuber og forfatter. Nu er tiden også kommet til at prøve kræfter som sangerinde på dansk!

Inspiration fra L.A.

Fie Laursen, der blandt andet står bag fielaursen.dk, vil mere end blot taste løs på en af Danmarks største blogs. Hun vil synge om fuckboys og Justin Bieber i sangen ‘Justin’, som er Fies første sang på dansk.

‘Justin’ er inspireret af Fies mange kendte storytimes om fuckboys. Men inspirationen kommer også fra hendes fascination af L.A. universet, hvor hun selv har været bosat. ‘Justin’ handler om, at hun ikke gider fuckboys, og den eneste der er god nok til hende er Justin Bieber.

Træt af smarte fyre

Teksten er skrevet med et smil på læben. Det skal selvfølgelig ikke tages hundrede procent seriøst, at ingen fyre er gode nok udover Bieber. Men hun er træt af fyre der spiller smarte med deres penge og Belvedere.

Det skal blive særdeles spændende at se hvordan Fie Laursen bliver modtaget som sangerinde, og om ‘Justin’ finder vej til dansegulvene og Dancechart.dk.

Nyttige links:
https://www.youtube.com/channel/UCAn3KlW4Ug1K-BGLMDEBNKA 112.00 følgere
https://www.instagram.com/fielaursenofficial/ 230.000 følgere
http://fielaursen.dk/
https://da.wikipedia.org/wiki/Fie_Laursen

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production