+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
FIE LAURSEN – JUSTIN
Fie Laursen justin

Fie Laursen udgiver i morgen, fredag d. 14 juli, sin første dansksprogede single ‘Justin’. Fænomenet Fie Laursen kender mange sikkert som blogger, Youtuber og forfatter. Nu er tiden også kommet til at prøve kræfter som sangerinde på dansk!

Inspiration fra L.A.

Fie Laursen, der blandt andet står bag fielaursen.dk, vil mere end blot taste løs på en af Danmarks største blogs. Hun vil synge om fuckboys og Justin Bieber i sangen ‘Justin’, som er Fies første sang på dansk.

‘Justin’ er inspireret af Fies mange kendte storytimes om fuckboys. Men inspirationen kommer også fra hendes fascination af L.A. universet, hvor hun selv har været bosat. ‘Justin’ handler om, at hun ikke gider fuckboys, og den eneste der er god nok til hende er Justin Bieber.

Træt af smarte fyre

Teksten er skrevet med et smil på læben. Det skal selvfølgelig ikke tages hundrede procent seriøst, at ingen fyre er gode nok udover Bieber. Men hun er træt af fyre der spiller smarte med deres penge og Belvedere.

Det skal blive særdeles spændende at se hvordan Fie Laursen bliver modtaget som sangerinde, og om ‘Justin’ finder vej til dansegulvene og Dancechart.dk.

Nyttige links:
https://www.youtube.com/channel/UCAn3KlW4Ug1K-BGLMDEBNKA 112.00 følgere
https://www.instagram.com/fielaursenofficial/ 230.000 følgere
http://fielaursen.dk/
https://da.wikipedia.org/wiki/Fie_Laursen

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production