+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
EVA MADSEN ER DØD
eva madsen er død

Eva Madsen er død – Festen i Mormors Kolonihavehus er slut.

Sangerinden Eva Madsen er død, 79 år gammel. Det bekræfter Leif Sylvester Petersen til Ekstra Bladet. Han var gift med Eva Madsen fra 1985 til 1991. Deres datter Mia Sylvester skriver på Facebook, at hendes elskede mor døde natten til mandag med familien omkring sig. Eva var en stærk kvinde og fuld af liv i en alder af 79 år. Men d. 1. juli blev en skelsættende dato og ændrede alt, da hun fik konstateret kræft.

Musik på et folkeligt plan

Som DJ siden 1980 har jeg ofte spillet musik med Eva Madsen. Jeg har naturligvis også singlepladen ‘Mormors Kolonihavehus’ fra 1978, som jeg har spillet utallige gange. Og det er en sang, som jeg til stadighed får ønsker på at spille rundt om i landet til fester og events. Det var musik på et folkeligt plan adresseret direkte til arbejderklassen, og det gik rent ind. Sammen med Erik Clausen og hendes daværende mand Leif Sylvester, så formåede de at skabe et musikalsk univers for den mere jævne befolkning.

Musik der bed sig fast

Sangen ‘Mormors Kolonihavehus’ er hentet fra albummet ‘I Storbyens Favn’, og indeholder også sangen ‘Friheden Flyver’. Denne sang formåede også at bide sig fast, og er blevet endnu en evergreen for Eva Madsen, som havde en vidunderlig sangstemme. At musikken stadig holder her i 2023, vidner blot om hvor høj kvaliteten var i både tekst og musik.

Samarbejdet med Clausen og Persen fortsatte op gennem første halvdel af 80’erne med udgivelse af flere albums. Det var også i denne tid at Eva Madsen kunne opleves i roller på film, teater og tv.

Solo albums i 90’erne

Her ved Eva Madsens død mindes jeg bestemt også numre som f. eks. ‘Tryk På Knappen Kurt’, ‘Endnu En Nat’, ”Sølvbryllup’ og ‘Min Fødselsdag’. I 90’erne og i starten af 00’erne udgav Eva Madsen en række soloalbums, hvorefter det blev mere stille omkring hende.

Eva Madsen er død – Tak for al musikken – Hvil I Fred 🌹

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production