+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
EVA MADSEN ER DØD
eva madsen er død

Eva Madsen er død – Festen i Mormors Kolonihavehus er slut.

Sangerinden Eva Madsen er død, 79 år gammel. Det bekræfter Leif Sylvester Petersen til Ekstra Bladet. Han var gift med Eva Madsen fra 1985 til 1991. Deres datter Mia Sylvester skriver på Facebook, at hendes elskede mor døde natten til mandag med familien omkring sig. Eva var en stærk kvinde og fuld af liv i en alder af 79 år. Men d. 1. juli blev en skelsættende dato og ændrede alt, da hun fik konstateret kræft.

Musik på et folkeligt plan

Som DJ siden 1980 har jeg ofte spillet musik med Eva Madsen. Jeg har naturligvis også singlepladen ‘Mormors Kolonihavehus’ fra 1978, som jeg har spillet utallige gange. Og det er en sang, som jeg til stadighed får ønsker på at spille rundt om i landet til fester og events. Det var musik på et folkeligt plan adresseret direkte til arbejderklassen, og det gik rent ind. Sammen med Erik Clausen og hendes daværende mand Leif Sylvester, så formåede de at skabe et musikalsk univers for den mere jævne befolkning.

Musik der bed sig fast

Sangen ‘Mormors Kolonihavehus’ er hentet fra albummet ‘I Storbyens Favn’, og indeholder også sangen ‘Friheden Flyver’. Denne sang formåede også at bide sig fast, og er blevet endnu en evergreen for Eva Madsen, som havde en vidunderlig sangstemme. At musikken stadig holder her i 2023, vidner blot om hvor høj kvaliteten var i både tekst og musik.

Samarbejdet med Clausen og Petersen fortsatte op gennem første halvdel af 80’erne med udgivelse af flere albums. Det var også i denne tid at Eva Madsen kunne opleves i roller på film, teater og tv.

Solo albums i 90’erne

Her ved Eva Madsens død mindes jeg bestemt også numre som f. eks. ‘Tryk På Knappen Kurt’, ‘Endnu En Nat’, ”Sølvbryllup’ og ‘Min Fødselsdag’. I 90’erne og i starten af 00’erne udgav Eva Madsen en række soloalbums, hvorefter det blev mere stille omkring hende.

Eva Madsen er død – Tak for al musikken – Hvil I Fred 🌹

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production