+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ERIC CARMEN ER DØD
eric carmen er død

Eric Carmen er død

Den amerikanske sanger og sangskriver Eric Carmen er død. Han blev 74 år, og sov stille ind fortæller hans hustru ifølge nyhedsbureauet dpa.

Som passioneret DJ og meget musikinteresseret helt fra da jeg var ganske ung, bliver jeg trist ved nyheden om at Eric Carmen er død. Jeg har spillet sange med Eric Carmen ved mange festlige lejligheder som DJ, og da jeg var studievært på Radio Viborg.

Tidlig start på musikken

Allerede som 3-årig viste Eric Carmen sit store talent for musik, og modtog undervisning på Cleveland Institute Of Music. Som 6-årig fik han violinundervisning, og begyndte at at spille i forskellige bands i mens han gik på college. Med gruppen Raspberries lykkedes det at få en pladekontrakt , og det blev til udgivelse af tre LP plader. Alligevel lykkedes det kun at hitte med de to numre ‘Let’s Go All The Way’ og ‘Overnight Sensation´.

Solo karriere og gennembrud

Først da Eric Carmen gik solo i 1975, så kom det store gennembrud. Det var også på dette tidspunkt at jeg som 9-årige begyndte at interessere mig for musik. Derfor husker jeg tydeligt udgivelsen af Carmens første album. Det indeholdt det som blev et kæmpehit – både dengang og for altid. Det er naturligvis nummeret ‘All By Myself’. Hjemme i USA strøg den til tops på hitlisten, og det samme var tilfældet i Europa. Det er dog også værd at nævne, at på dette første solo album findes også nummeret ‘That’s Rock’n Roll’. Det er særdeles festlig musik, som jeg også talrige gange har spillet på Radio Viborg eller som DJ til fester og events rundt om i landet. Og ej at forglemme åbningsnummeret på albummet, nemlig nummeret ‘Sunrise’. Det er efter min personlige mening glad pop/rock af bedste kaliber leveret af Eric Carmen.

Dirty Dancing

Det kneb derfter med at score nogle store hits. Men så i 1987 skete der igen ting og sager for Eric Carmen. Denne gang var han på pletten og kom med på lydsporet til dansefilmen over dem alle – Dirty Dancing! Bingo, så var der efter 12 års tørke i den grad dømt hit med sangen ‘Hungry Eyes’. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, at jeg også har spillet dette store Carmen hit i både radioen og som DJ.

Lige siden er det ikke blevet til store hits, men i 2004 blev det gamle 70’er band Raspberries gendannet, og det er blevet til en række koncerter.

Kære Eric Carmen – Tak for al musikken – Hvil I Fred.

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production