+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ERFARING EVNE TALENT GØR EN FORSKEL
erfaring evne talent gør en forskel

Erfaring, evne og talent gør en forskel! Hver eneste dag året rundt, så er der situationer, hvor du udviser tillid.

Det kan f. eks. være under et besøg på din ynglingsrestaurant, hvor du ved, at kokken laver god mad. Eller hvis du sætter dig i et fly, og har tillid til at piloterne bringer dig sikkert frem. Eller hvad med havemanden der skal klippe din hæk. Du ved, at det bare bliver gjort snorlige!

Det giver dig som regel en masse gode oplevelser. Fordi, at de folk der står bag, har gjort det mange gange før, og kan lide det de laver. De har tre ting tilfælles – ERFARING – EVNE – TALENT til det arbejde de udfører. DET gør en FORSKEL!

Spidskompetence gør en forskel

Jeg har oplevet på egen krop, hvordan det er at være i hænderne på en person, som besad alle de tre omtalte ting. Jeg havde pludselig opdaget, at jeg havde mistet noget af en visdomstand. Jeg gik med lidt bange anelser til min tandlæge. Det stod hurtigt klart, at visdomstanden skulle ud, men det skulle udføres af en specialist. Her begynder det, at blive interessant. Min egen tandlæge erkendte, at det ikke var spids kompetencen, at trække visdomstænder ud. Det kan faktisk være en vanskelig manøvre (så ved du det)!

Derfor skulle jeg behandles af en kirurg, som var specialist i at fjerne visdomstænder. Han blev uddannet på Tandlægehøjskolen helt tilbage i 1982. Han havde dermed næsten 40 års erfaring som tandlæge og næsten lige så mange år som kirurg. Med andre ord – En som kan sit kram! Fjernelse af visdomstænder har jeg hørt mange skrækhistorier om. F. eks. hvor tandlægen står og stemmer i med næsten hele sin krop for at hive visdomstanden ud. Og at det kan være meget smertefuldt!

Specialisten viser sit værd

Nå, men jeg ankom til klinikken til aftalt tid. Tankerne fløj rundt i mit hoved om, hvordan det mon ville gå? Da jeg blev kaldt ind, fik jeg lov at hilse på min kirurg. Der følte jeg straks en meget afslappet atmosfære, også hos klinikassistenten. Jeg gækkede lidt med, at vi var i samme branche. Du rejser rundt i landet og gør folk glade ved at fjerne tandpiner og visdomstænder. Jeg rejser rundt i landet som DJ, og hjælper folk til at få en god fest. Vi blev hurtigt enige om, at han vidste mest om tænder. Jeg var eksperten på musikområdet.

Jeg spurgte forsigtigt om hvad udfordringen er med at trække visdomstænder ud? Og der kommer så igen de tre vise ord – ERFARING, EVNE og TALENT! Det handler om at holde patienten smertefri, og dermed få lagt en effektiv lokalbedøvelse. Det var en øvelse som kirurgen mestrede til perfektion. Klinikassistenten tjekkede om bedøvelsen virkede ved at prikke i visdomstanden og tandkødet. Jeg kunne INTET, som i INTET mærke! Så handler det også om at have en Plan B og C, hvis det ikke går som planlagt. Vel at mærke ændring i planen uden at patienten opdager det! Det som er Plan A og den store kunst er, at få visdomstanden ud i ét stykke! Uden at den knækker!

Så viste han mig et skruetrækker lignende instrument, og spurgte kækt: Skal det vare en time, eller skal jeg trylle? TRYLLE, sagde jeg med det samme! Derefter fik han nærmest ‘skovlen’ under visdomstanden. Jeg lyver ikke, det tog under ét minut at få visdomstanden ud! Og i hel tilstand, som også var hensigten. Jeg opdagede faktisk slet ikke, at visdomstanden kom ud. Ret hurtigt sagde han: Jamen, det var det! Det kom fuldstændigt bag på mig, så hurtigt det gik! Og jeg mærkede INTET!!! Det var en kæmpe forløsning! Jeg var med ét meget lettet. Det var overstået nærmest inden indgrebet var begyndt.

Derfor gik det godt

Hvorfor gik det så let og smertefrit med at få fjernet min visdomstand? Dem i undermunden er tilmed de mest drilske at fjerne? Du har sikkert regnet det ud. Det var kirurgens ERFARING – EVNE – TALENT som gjorde udslaget! Respekt!

På præcis samme måde har jeg det som DJ. Jeg har siden 1980 været DJ med hjertet og helt ind til benet. Det har givet mig mange års uvurderlig erfaring.  Erfaring som man ikke bare kan trække i en automat, men som man må arbejde hårdt for at opnå. Når det kombineres med EVNE og TALENT til at skabe fest og stemning, så SPILLER DET BARE! Så enkelt er det…!

Intet kommer af sig selv

Derfor havde kirurgen ikke de store problemer med at fjerne min visdomstand. Han havde prøvet det masser af gange før. Derfor vælger mange også mig som DJ. De ved, at jeg leverer en fest med højt humør, indlevelse og masser af god musik. ERFARING – EVNE – TALENT – Gør en forskel!

Sådan er det i mange andre sammenhænge, som f. eks. besøget på restauranten med den gode kok, piloterne der bringer dig sikkert frem og havemanden med den snorlige hæk.

Festlige hilsner

Peter, Diskotek Venus

 

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production