+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ENRIQUE IGLESIAS – DUELE EL CORAZON
Enrique Iglesias Duele el corazon

“Duele El Corazon” med Enrique Iglesias kan blive Årets Udenlandske Sommerhit 2016.

#1 i Spanien – # 2 i Italien. Vokser over det meste af Europa!!!

Sidste år var det ”El Perdon”, i 2014 var det ”Bailando”, der var årets helt store latin-pophit ! Kan Enrique Iglesias gentage succesen i 2016?

Allerede til tops i Spanien

Den top tunede sommersang er allerede # 1 i Spanien på radio og # 2 i Italien. Added på flere store stationer i Tyskland, Sverige, Belgien, Holland, Frankrig. Den er i Top 30 på den europæiske airplaychart!

Kan Enrique Iglesias score Årets Udenlandske Sommerhit 2016? Se videoen til ”Duele El Corazon” – så er sommerstemningen i hvert fald i top!

www.youtube.com/watch

En af de allerstørste

Enrique Iglesias er den største latin-popstjerne, der er et kæmpenavn over hele kloden. Han har solgt over 100 millioner albums, men hans position og popularitet er også flyttet til streaming tjenesterne.

Over 285 millioner Spotify streams af ”El Perdon” og tæt på 200 millioner af ”Bailando”. Dertil kommer ca. en milliard samlede YouTube views af hver sang. Det vidner om, at Enrique Iglesias er en af de allerstørste pop stjerner.

”Duele El Corazon” har allerede over 58 millioner streams på Spotify og 65 millioner YouTube-views! Og sommeren er først lige begyndt…!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production