+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ENRIQUE IGLESIAS – DUELE EL CORAZON
Enrique Iglesias Duele el corazon

“Duele El Corazon” med Enrique Iglesias kan blive Årets Udenlandske Sommerhit 2016.

#1 i Spanien – # 2 i Italien. Vokser over det meste af Europa!!!

Sidste år var det ”El Perdon”, i 2014 var det ”Bailando”, der var årets helt store latin-pophit ! Kan Enrique Iglesias gentage succesen i 2016?

Allerede til tops i Spanien

Den top tunede sommersang er allerede # 1 i Spanien på radio og # 2 i Italien. Added på flere store stationer i Tyskland, Sverige, Belgien, Holland, Frankrig. Den er i Top 30 på den europæiske airplaychart!

Kan Enrique Iglesias score Årets Udenlandske Sommerhit 2016? Se videoen til ”Duele El Corazon” – så er sommerstemningen i hvert fald i top!

www.youtube.com/watch

En af de allerstørste

Enrique Iglesias er den største latin-popstjerne, der er et kæmpenavn over hele kloden. Han har solgt over 100 millioner albums, men hans position og popularitet er også flyttet til streaming tjenesterne.

Over 285 millioner Spotify streams af ”El Perdon” og tæt på 200 millioner af ”Bailando”. Dertil kommer ca. en milliard samlede YouTube views af hver sang. Det vidner om, at Enrique Iglesias er en af de allerstørste pop stjerner.

”Duele El Corazon” har allerede over 58 millioner streams på Spotify og 65 millioner YouTube-views! Og sommeren er først lige begyndt…!

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production