+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
EMMELIE DE FOREST VINDER MELODI GRAND PRIX FOR STORBRITANNIEN
Emmelie de forest vinder melodi grand prix for storbritannien

Emmelie de Forest vinder Melodi Grand Prix for Storbritannien som sangskriver. I aftes vandt Emmelie de Forest Melodi Grand Prix i den stolte popnation Storbritannien som sangskriver på nummeret ‘Never Give Up On You’. Sangen er blevet til i samarbejde med den danske producer The Treatment og den britiske sangskriver Lawrie Martin, skriver dr.dk.

Stærk Grand Prix ballade

‘Never Give Up On You’ er en stilfærdig, men stærk Grand Prix ballade. Den blev sikkert fremført af den 25-årige Lucie Jones, som i Storbritannien er mest kendt for sin deltagelse i X Factor 2009.

Lucie Jones optrådte i øvrigt barfodet, præcis ligesom Emmelie gjorde det i sin tid. ‘Never Give Up On You’ har også andre danske rødder, da nummeret er indspillet i et studie i København.

Emmelie de Forest vandt selv i 2013

Emmelie vandt selv Eurovision Song Contest som sangerinde i 2013. På sikker og værdig vis sikrede hun Danmark sin tredje Eurovision sejr med nummeret ‘Only Teardrops’.

Du kan i videoen herunder se Lucie Jones, da hun i aftes sang og vandt Storbritanniens Melodi Grand Prix 2017 med sangen ‘Never Give Up On You’.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production