+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
EMBRACE VINDER X FACTOR 2016
Embrace vinder x factor 2016

Embrace vinder X Factor 2016.

Det er ikke altid favoritten som vinder! Det blev endnu engang bevist, da gruppen Embrace vandt den 9. udgave af X Factor i Danmark.

Overbevisende sejr

De to søstre 22-årige Anilde og 19-årige Azilda, har taget både seere og dommere med storm på grund af deres unikke stemmer. Navnet Embrace har de fået af deres mentor Remee. Underholdningschef Jan Lagermand Lundme har meldt ud, at Embrace tog en overbevisende og sikker sejr. I den endelige finale mod Reem fik søstrene 60 procent af de afgivne stemmer.

Seerfavorit

Lundme afslører også, at Embrace har været en seerfavorit i de fleste liveshows frem mod X Factor finalen. Reem var ellers af mange udråbt som storfavorit til at vinde X Factor 2016. Men sådan gik det altså ikke! Reem udtaler til dr.dk, at hun naturligvis er skuffet over ikke at vinde. Men hun er trods alt glad for at være nået rigtig langt i X Factor.

Fuld gas med nyt nummer

Vinderduoen Embrace sang først sammen med henholdsvis Scarlett Pleasure og Alex Vargas. Da det endelige finaleræs satte ind, fik den fuld gas med et helt nyt nummer med titlen “Commitment Issues”, som de selv har skrevet i samarbejde med en række prominente musikere.

Fra Angola til Holstebro

Anilde og Azilda er oprindeligt fra Angola, men er vokset op i Holstebro sammen med deres mor og far og tre søstre på henholdsvis 17, 29 og 31 år. Deres far har en stor kærlighed til musik, som har smittet af på pigerne, og givet dem en glæde ved musikken.

Snart til London

Embrace skal snart til London for at indspille deres debut-EP i samarbejde med musikproducerne Julian Bunetta og John Ryan, oplyser DR. Disse to herrer har blandt andet produceret sange til store navne som One Direction, John Legend og Jason Derulo.

Der skal også laves en musikvideo, der skal instrueres af Michael Sauer Christensen, der har instrueret videoer til Nik & Jay og Burhan G.

Her fra Diskotek Venus og DJ Peter Christensen skal der lyde et stort tillykke med sejren i X Factor 2016.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production