+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ELITESKUE VILHELMSBORG
Eliteskue Vilhelmsborg

Eliteskue og Følauktion på Vilhelmsborg. Det er nærmest blevet en tradition for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen at være en del af. Det foregår i den store opvisningshal den sidste lørdag i august.

Vilhelmsborg er centrum for Dansk Varmblod, og opvisningshallen har dannet ramme om mange store heste events gennem årene.

Omsætningsrekord

Den sidste weekend i august er der Eliteskue, hvor nogle af landets bedste heste er til stede. Lørdag aften er opvisningshallen ramme om en stor anlagt Elite Følauktion. Den tiltrækker også opmærksomhed udenfor landets grænser. I år var der blandt andet folk der fulgte en livestreaming af Følauktionen fra Libanon.

Elite Følauktionen satte rekord med en omsætning på over fem millioner kroner. Et resultat som auktionsleder Casper Cassøe var meget tilfreds med.

Gensynsglæde

Efter de mange hammerslag var der sædvanen tro Afterparty eller mere folkeligt ‘Rytterfest’. Det er altid en stor fornøjelse for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen at være med til denne unikke fest i den store opvisnigshal på Vilhelmsborg.

Vi kunne straks mærke gensynsglæden hos mange af de fremmødte. Ud på natten kom der pludselig en pige og spurgte om vi ikke kunne spille den vi plejede med noget tog…et eller andet! Så blev der sat fuld kraft frem til tonerne af sangen om den gamle jernbane VLTJ. Tørfisk ville være stolte og begejstrede over at se folk feste og danse.

Hvordan togturen spændte af kan man se i nedenstående video.

Tak til Dansk Varmblod og en masse festglade folk til festen efter Elite Følauktionen 2017 på Vilhelmsborg.

Vi ses…:)

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production