+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ELDORADO SÆRUDGAVE SOM OVERRASKELSE
Eldorado særudgave som overraskelse

Eldodora særudgave som overraskelse til afdansningsbal tog kegler hos læge Thomas Bjørnshave. I tre generationer og tilsammen 100 år, så har der indtil 2019 været en praktiserende læge i Aars med efternavnet Bjørnshave. Men pr. 31. august 2019 har Thomas valgt at stoppe. Han har solgt sin praksis under sloganet 100 år er nok – Farvel og tak!

Det blev i første omgang markeret med en afskedsreception fredag d. 30. august for patienter og samarbejdspartnere, som i stort tal kiggede forbi klinikken til en sidste “konsultation”.

Afdansningsbal med skjult dagsorden

Lørdag d. 31. august tog festlighederne yderligere fart. Thomas Bjørnshave havde inviteret til afdansningsbal hjemme i privaten. Der var lagt op til den helt store havefest ledsaget af det flotteste sensommervejr. Tilbage i februar var Thomas Bjørnshave forbi og hilse på, da jeg og Diskotek Venus spillede til “Vinterfest” i Østhallen. Han ville gerne se mig i aktion, og han var tydeligt begejstret. Så jeg blev på stedet booket som DJ til hans afdansningsbal.

Jeg skulle spille 2 x 45 minutter. Da Thomas Bjørnshave selv er meget musikalsk, så var hans ønske, at han ville lave mig en playliste til de første 45 minutter. Så havde jeg frit slag til mit sidste DJ sæt. Men jeg havde en anden plan, som jeg holdt for mig selv!

Særudgave af Eldorado

I al hemmelighed kontaktede jeg min gode ven og DJ kollega Jørgen de Mylius. Han var straks med på at Thomas Bjørnshave skulle have særbehandling. Han ville gerne medvirke i en SÆRUDGAVE af Eldorado, som jeg skulle være en del af at præsentere. Det kom totalt bag på både Thomas Bjørnshave og samtlige gæster, da kendingsmelodien til Eldorado tonede ud i højttalerne. Og ledsaget af Jørgen de Mylius velkomst til afdansningsbal. For mig var det mindst ligeså overraskende at se dansegulvet blive fyldt til bristepunktet i løbet af få sekunder. Så var der for alvor gang i afdansningsballet med masser af fest, stemning og god musik. Præcis som når Jørgen de Mylius og jeg selv optræder som DJ’s rundt omkring i landet.

Tak til Doktor Thomas

At få en personlig særudgave af Eldorado med Jørgen de Mylius og jeg selv med Diskotek Venus sker ikke for hvem som helst. Men det her var den helt rigtige lejlighed for mig til at sige TAK til Doktor Thomas. Tilbage i 2012 sendte han mig på hospitalet. Her fik jeg konstateret gigantisk mellemgulvs brok, som Thomas aldrig havde haft en patient med. En hospitals læge var ligeledes meget overrasket. På trods af at jeg måtte igennem tre operationer og være tæt på at miste livet, så endte det hele godt. Jeg husker stadig tydeligt Juleaften 2012. Der kunne jeg for første gang i mange år spise julemiddag uden at få ondt. Livskvaliteten kom tilbage takket være Thomas, som fik mig sendt på hospitalet.

Det var en stor fornøjelse at bidrage med særudgaven af Eldorado sammen med Jørgen de Mylius til Thomas Bjørnshaves afdansningsbal. Det er en rar fornemmelse når man kan mærke begejstringen, glæden og overraskelsen over, at man har gjort en ekstra indsats, som ramte plet!

Festlige hilsner

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production