+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ELDORADO ER TILBAGE MED JØRGEN DE MYLIUS
Eldorado er tilbage med Jørgen de Mylius

Eldorado er tilbage med Jørgen de Mylius. Efter præcis et års pause så kan man atter høre det populære program Eldorado med Jørgen de Mylius.

Eldorado lukkede ellers ned på P4 ved udgangen af 2015 med begrundelsen om at indholdet ikke længere passede til P4’s lyttere. Det førte til en storm af klager fra utilfredse lyttere. De kunne nu ikke længere lytte til masser af god musik fra Eldorado universet.

Besked fra højere sted

I stedet skulle Jørgen de Mylius koncentrere sig om at lave en daglig udsendelse af programmet “Hithouse” på P5 med udgangspunkt i pigtrådsmusikken fra 60’erne. Desuden skulle han lave Danskpoppen og diverse portrætter af musikalske kunstnere.

Pludselig omkring 1. december sidste år kom der besked fra højere sted! Eldorado skulle relanceres og fra Nytår og sendes på P5, oplyser Jørgen de Mylius. Så nu står den igen på masser af gode sange primært fra 80’erne tilsat diverse godt fra nyhedsafdelingen.

Fortsætter digitalisering

Det er dog fortsat slut med udgivelsen af de populære Eldorado Bokse. Men arbejdet med at finde sange som kunne være endt på en Eldorado 8 boks fortsætter. Derfor har DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus igen fundet rensegrejet frem. Der er stadig sange fra 80’erne som er svære at opdrive til download eller streaming. Hvis alt går vel, så skal Peter en tur i studiet hos Jørgen de Mylius. Det skal være til en snak om rensning af plader og sange, der kunne være endt på en Eldorado 8 boks.

Forslag til Eldorado 8

Har du selv et godt forslag til sange, som er gemt eller glemt så send en mail til info@diskotekvenus.dk.

Jørgen de Mylius og det relancerede ELDORADO sendes hver søndag fra kl. 14 – 16 på P5.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production