+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ELDORADO ER TILBAGE MED JØRGEN DE MYLIUS
Eldorado er tilbage med Jørgen de Mylius

Eldorado er tilbage med Jørgen de Mylius. Efter præcis et års pause så kan man atter høre det populære program Eldorado med Jørgen de Mylius.

Eldorado lukkede ellers ned på P4 ved udgangen af 2015 med begrundelsen om at indholdet ikke længere passede til P4’s lyttere. Det førte til en storm af klager fra utilfredse lyttere. De kunne nu ikke længere lytte til masser af god musik fra Eldorado universet.

Besked fra højere sted

I stedet skulle Jørgen de Mylius koncentrere sig om at lave en daglig udsendelse af programmet “Hithouse” på P5 med udgangspunkt i pigtrådsmusikken fra 60’erne. Desuden skulle han lave Danskpoppen og diverse portrætter af musikalske kunstnere.

Pludselig omkring 1. december sidste år kom der besked fra højere sted! Eldorado skulle relanceres og fra Nytår og sendes på P5, oplyser Jørgen de Mylius. Så nu står den igen på masser af gode sange primært fra 80’erne tilsat diverse godt fra nyhedsafdelingen.

Fortsætter digitalisering

Det er dog fortsat slut med udgivelsen af de populære Eldorado Bokse. Men arbejdet med at finde sange som kunne være endt på en Eldorado 8 boks fortsætter. Derfor har DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus igen fundet rensegrejet frem. Der er stadig sange fra 80’erne som er svære at opdrive til download eller streaming. Hvis alt går vel, så skal Peter en tur i studiet hos Jørgen de Mylius. Det skal være til en snak om rensning af plader og sange, der kunne være endt på en Eldorado 8 boks.

Forslag til Eldorado 8

Har du selv et godt forslag til sange, som er gemt eller glemt så send en mail til info@diskotekvenus.dk.

Jørgen de Mylius og det relancerede ELDORADO sendes hver søndag fra kl. 14 – 16 på P5.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production