+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ELDORADO DANSEFEST BLEV IGEN EN STOR SUCCES
Eldorado dansefest blev igen en stor succes

Eldorado Dansefest blev igen en stor succes for fjerde år i træk. Lørdag d. 21. september 2019 var der igen  inviteret til stor Eldorado Dansefest i Rødding Forsamlingshus ved Viborg. Det var fjerde år i træk at Diskotek Venus og DJ Peter Christensen var på pletten. Han leverede atter engang varen med masser af god dansemusik. Der var rekordmange tilmeldte og UDSOLGT! Så er det svært at holde armene nede.

Tæt på Eldorado

DJ Peter Christensen har kendt Jørgen de Mylius i en årrække, og har været inddraget i produktionen af de populære Eldorado Boks CD’er. Det blev til syv udgivelser, hver gang med hele tre CD’er i hver Eldorado Boks. Dertil kom også en enkelt Eldorado Jul og en Eldorado Lux udgivelse. DJ Peter Christensen har bidraget med at finde mange af sangene frem. Han har renset og digitaliseret mange af hans egne plader til brug på Eldorado boksene. Desuden har han haft opgaven med at finde billeder frem af en række pladecovers og holde styr på faktuelle ting som årstal, komponister, tekstforfattere, osv.

Fælles passion for den gode musik

DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus har således været med helt inde i maskinrummet omkring Eldorado boksene. Han har gennem årene udviklet et stort venskab med Jørgen de Mylius. De er begge meget passioneret omkring den gode musik og skabe fest og stemning som DJ’s. Det sker også flere gange hvert år, at de har fælles DJ jobs rundt om i landet. Jørgen de Mylius er blandt andet fast gæste DJ til Diskotek Venus Sommer Tour.

Bedste bud til Eldorado Dansefest

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er derfor landets bedste bud til at spille masser af god musik til en Eldorado Dansefest – medmindre at Jørgen de Mylius er inviteret med.

Til Eldorado Dansefesten i Rødding var DJ Peter Christensen derfor klar med masser af gode Eldorado danse hits. Det blev tilsat diverse godt samt musikønsker fra publikum. Og det var noget som gik i fødderne på det talstærke publikum, som i den grad havde danseskoene på!

Arrangørerne var bagefter også fulde af begejstring. Stor, stor tak til alle jer, som var med til endnu engang at bakke op om Eldorado-festen 👍🙂 Vi havde deltagerrekord med 114 tilmeldte, som gav den gas, og fyldte dansegulvet. Peter Christensen fra Diskotek Venus leverede varen, så dansefeberen virkelig kom ud af kroppen 🕺💃 Ikke mange fester starter med spisning kl. 18.30 og går over i dans non-stop fra kl. 20-02 🎶🕺💃🍷🍽🍹🍻

Eldorado Dansefest over hele landet

Det var ganske enkelt (igen) en fantastisk Eldorado Dansefest i Rødding. Book Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til Eldorado Dansefest. Jørgen de Mylius kan kobles på som gæste DJ. Kontakt Diskotek Venus med forespørgsel på pris og ledige datoer. Send en mail info@diskotekvenus.dk Vi kommer over hele landet.

Læs mere om Diskotek Venus til Eldorado Dansefest via dette link Diskotek Venus til Eldorado Dansefest.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production