+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ELDORADO BOKS PRODUKTION STOPPER
Eldorado boks produktion stopper

Der kommer ikke flere Eldorado Bokse!

Som nogen måske kan huske, så løftede Jørgen de Mylius ved juletid på Diskotek Venus Facebookside sløret for, at der var planer om at lave en Eldorado 8 boks.

Eldorado er et stærkt brand

Det til trods for, at Eldorado som radioprogram ophørte på P4 med udgangen af 2015. Men som Jørgen de Mylius pointerede, så er Eldorado universet et stærkt brand. Både Jørgen de Mylius, Sony Music og ikke mindst DJ Peter Christensen har fortsat masser af sange på deres lister. Derfor var det oplagt at fortsætte rækken af Eldorado Boks udgivelser med en Eldorado 8.

Fald i salget af CD’er

Butikkerne som har stået for salget af Eldorado udgivelserne, har den seneste tid oplevet et stigende fald i salget af CD’er. Som en direkte konsekvens, har Sony Music besluttet, at der ikke længere skal udgives flere CD’er. Dermed kommer der heller ikke en Eldorado Boks 8. Fremover bliver musikken fra Sony Music kun tilgængelig som streaming eller ved køb af sange på eksempelvis Itunes, oplyser labelmanager Henrik Sørensen.

Ingen digital Eldorado 8

Vi kunne godt vælge at lave en 100 procent digital udgave af Eldorado 8. Men der er problemet af rettighedsmæssige årsager, at der kun kan benyttes sange, som ejes af Sony Music. Alle de tidligere Eldorado udgivelser har været sammensat på kryds og tværs af pladeselskaberne. Dermed har det været muligt at få fat i en masse gode sange, som passer i Eldorado universet, uddyber Henrik Sørensen.

Fortsætter samabejdet

Eldorado universet fortsætter dog digitalt med spillelister på diverse streaming-tjenester som Spotify. Så vi fortsætter bestemt også det gode samarbejde med DJ Peter Christensen, da han stadig har meget guld liggende, som er ejet af Sony Music.

Det varer derfor ikke længe, før han igen skal i gang med at rense og digitalisere nogle af de gamle vinyl plader, slutter labelmanager Henrik Sørensen.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production