+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ELDORADO BOKS PRODUKTION STOPPER
Eldorado boks produktion stopper

Der kommer ikke flere Eldorado Bokse!

Som nogen måske kan huske, så løftede Jørgen de Mylius ved juletid på Diskotek Venus Facebookside sløret for, at der var planer om at lave en Eldorado 8 boks.

Eldorado er et stærkt brand

Det til trods for, at Eldorado som radioprogram ophørte på P4 med udgangen af 2015. Men som Jørgen de Mylius pointerede, så er Eldorado universet et stærkt brand. Både Jørgen de Mylius, Sony Music og ikke mindst DJ Peter Christensen har fortsat masser af sange på deres lister. Derfor var det oplagt at fortsætte rækken af Eldorado Boks udgivelser med en Eldorado 8.

Fald i salget af CD’er

Butikkerne som har stået for salget af Eldorado udgivelserne, har den seneste tid oplevet et stigende fald i salget af CD’er. Som en direkte konsekvens, har Sony Music besluttet, at der ikke længere skal udgives flere CD’er. Dermed kommer der heller ikke en Eldorado Boks 8. Fremover bliver musikken fra Sony Music kun tilgængelig som streaming eller ved køb af sange på eksempelvis Itunes, oplyser labelmanager Henrik Sørensen.

Ingen digital Eldorado 8

Vi kunne godt vælge at lave en 100 procent digital udgave af Eldorado 8. Men der er problemet af rettighedsmæssige årsager, at der kun kan benyttes sange, som ejes af Sony Music. Alle de tidligere Eldorado udgivelser har været sammensat på kryds og tværs af pladeselskaberne. Dermed har det været muligt at få fat i en masse gode sange, som passer i Eldorado universet, uddyber Henrik Sørensen.

Fortsætter samabejdet

Eldorado universet fortsætter dog digitalt med spillelister på diverse streaming-tjenester som Spotify. Så vi fortsætter bestemt også det gode samarbejde med DJ Peter Christensen, da han stadig har meget guld liggende, som er ejet af Sony Music.

Det varer derfor ikke længe, før han igen skal i gang med at rense og digitalisere nogle af de gamle vinyl plader, slutter labelmanager Henrik Sørensen.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production