+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ELDORADO 7 UDSAT – KOMMER TIL AUGUST
Eldorado 7 udsat

Eldorado 7 udsat – Kommer først til august!

Eldorado 7 har været længe ventet! Både hos samlere og andre med hang til nogle af guldskiverne fra vinylarkivet i renset og digitaliseret form. Planen har i længere tid været, at Eldorado 7 skulle udkomme d. 8. juni. På grund af manglende tid til markedsføring har det været nødvendigt at udsætte udgivelsen af Eldorado 7 til d. 21. august.

Følg tracklisten

Men “Alt Godt Kommer, Til Den Som Venter” er der vist et ordsprog som siger. Og der ER bestemt noget godt i vente. Her på Diskotek Venus hjemmeside og på Facebook, har vi fået lov til drypvis at offentliggøre tracklisten til Eldorado 7. Så hvis du er nysgerrig nok, så kig forbi med jævne mellemrum og ‘Like’ Diskotek Venus Facebookside. Så kan du holde dig orienteret!

Unik single med på Eldorado 7

Et af numrene som du skal glæde dig til er So-Le-La med Debbie Cameron. Det er en af de singler med Debbie, som aldrig officielt er blevet udgivet digitalt til streaming og download. Det sker heller ikke med Eldorado 7. Sagen er, at pladeselskabet som ejer rettighederne til nummeret ikke selv råder over  en digital udgave af So-Le-La.

Den version som bliver at finde på Eldorado 7 er overspillet og renset af DJ Peter Christensen udfra hans egen singleplade. Det betyder, at So-Le-La kun bliver at finde på den fysiske Eldorado 7 boks. Den bliver altså ikke tilgængelig som download og burde heller blive mulig at streame.

CD 3 med megamix og medleys

På Eldorado 7 fortsætter successen i øvrigt med en CD 3, som er dedikeret til kun at indeholde megamix og medleys. Her skal du se frem til Status Quo med deres helt forrygende og hæsblæsende Anniversary Waltz Part 1+2.

Følg med henover sommeren, hvor vi løfter sløret for flere af numrene som er med på Eldorado 7.

Glæd dig!

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production