+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ELDORADO 7 ER UDKOMMET
Eldorado 7

Eldorado 7 CD Boks er udkommet.

Det har været fantastisk for DJ Peter Christensen igen at arbejde tæt sammen med Jørgen de Mylius og Sony Music omkring udgivelsen af endnu en Eldorado Boks. Eldorado 7 er efter et langt tilløb endelig blevet udsendt, og igen med en masse guld fra arkivet.

Gang i rensegrejet

DJ Peter Christensen har gennem sit venskab med Jørgen de Mylius selv foreslået en række af sangene til Eldorado 7. Da den endelige liste med sange lå klar fik Peter til opgave at finde al musikken frem, som skulle bruges. Det er langt hen ad vejen sket ved at han selv har renset og digitaliseret nogle af sine egne gamle grammofonplader til brug på Eldorado 7 CD boksen.

Noget af en opgave

En proces som til tider har været noget af en opgave. Det har ofte taget lang tid, før der er kommet et tilfredsstillende resultat ud af anstrengelserne. Der kommer muligvis en video på et tidspunkt, hvor DJ Peter Christensen viser, hvordan arbejdet er foregået med at digitalisere sine gamle singleplader til brug på Eldorado 7.

Trækker spor til Radio Viborg

Flere af sangene på Eldorado 7 trækker spor til Peter Christensens tid som studievært på Radio Viborg. Det gælder blandt andet Rex Smith – What Becomes Of The Broken Hearted. Den havde Peter jævnligt med i programmet ‘Nattevagten’. Også gruppen M med Popmuzik er en gammel Radio Viborg kending, som Peter foreslog til Eldorado 7, og som kom med denne gang. Tilbage i juni måned var det i øvrigt 30 år siden, at Peter Christensen kunne høres første gang på Radio Viborg. Det blev efterfølgende til næsten 20 år på Radio Viborg, hvor han sidste gang kunne høres i 2005.

Book Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen til 80’er fest

Jørgen de Mylius og Peter Christensen kan bookes til 80’er fester med Eldorado Show over hele landet. Kontakt Diskotek Venus for priser og ledige datoer.

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production