+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ELDORADO 7 ER UDKOMMET
Eldorado 7

Eldorado 7 CD Boks er udkommet.

Det har været fantastisk for DJ Peter Christensen igen at arbejde tæt sammen med Jørgen de Mylius og Sony Music omkring udgivelsen af endnu en Eldorado Boks. Eldorado 7 er efter et langt tilløb endelig blevet udsendt, og igen med en masse guld fra arkivet.

Gang i rensegrejet

DJ Peter Christensen har gennem sit venskab med Jørgen de Mylius selv foreslået en række af sangene til Eldorado 7. Da den endelige liste med sange lå klar fik Peter til opgave at finde al musikken frem, som skulle bruges. Det er langt hen ad vejen sket ved at han selv har renset og digitaliseret nogle af sine egne gamle grammofonplader til brug på Eldorado 7 CD boksen.

Noget af en opgave

En proces som til tider har været noget af en opgave. Det har ofte taget lang tid, før der er kommet et tilfredsstillende resultat ud af anstrengelserne. Der kommer muligvis en video på et tidspunkt, hvor DJ Peter Christensen viser, hvordan arbejdet er foregået med at digitalisere sine gamle singleplader til brug på Eldorado 7.

Trækker spor til Radio Viborg

Flere af sangene på Eldorado 7 trækker spor til Peter Christensens tid som studievært på Radio Viborg. Det gælder blandt andet Rex Smith – What Becomes Of The Broken Hearted. Den havde Peter jævnligt med i programmet ‘Nattevagten’. Også gruppen M med Popmuzik er en gammel Radio Viborg kending, som Peter foreslog til Eldorado 7, og som kom med denne gang. Tilbage i juni måned var det i øvrigt 30 år siden, at Peter Christensen kunne høres første gang på Radio Viborg. Det blev efterfølgende til næsten 20 år på Radio Viborg, hvor han sidste gang kunne høres i 2005.

Book Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen til 80’er fest

Jørgen de Mylius og Peter Christensen kan bookes til 80’er fester med Eldorado Show over hele landet. Kontakt Diskotek Venus for priser og ledige datoer.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production