+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
ED SHEERAN OVERTAGER SIN EGEN FØRSTEPLADS!!!
ed sheeran overtager førsteplads fra sig selv

Ed Sheeran overtager sin egen førsteplads! Det hører til sjældenhederne, at en artist vipper sig selv af tronen på førstepladsen af en hitliste. Men det er hvad Ed Sheeran netop har præsteret på den britiske single hitliste!

Hit på hit

Ed Sheeran har 11 uger i streg lagt på førstepladsen med kæmpe hittet ‘Bad Habbits’. Nu har Ed Sheeran selv overtaget førstepladsen med den nye single ‘Shivers’! Det må ganske enkelt siges at være imponerende. Det er også noget af en sjældenhed, at det sker!

Dermed har Ed Sheeran scoret sin 11. førsteplads på den britiske singlehitliste, oplyser Official Charts. ‘Shivers’ har præsteret et salgstal på 59.000 – hvoraf de 9.000 er fysiske single CD’er. At Ed Sheeran overtager sin egen førsteplads på singlehitlisten vidner om virkelig stor popularitet.

Ikke første gang

Det er nu anden gang, at Ed Sheeran brillerer med dette musiske stunt. Første gang var da singlen ‘Perfect’ tilbage i januar 2018 blev afløst af Eminem’s single ‘River’, hvor Ed Sheeran medvirkede. Og mange Ed Sheeran fans jubler sikkert også af noget andet stort i disse dage. Det er nemlig netop blevet offentliggjort, at Ed Sheeran giver koncert i Danmark næste år d. 4. august i Øresundparken i København. Billetsalget starter d. 25. september.

Den tredje og sidste gang at en artist har afløst sig selv på førstepladsen på den britiske singlehitliste var tilbage i februar 2019. Ved den lejlighed var det Ariana Grande som stjal overskrifterne. Der skete det vilde og bemærkelsesværdige, at hendes singlehit ‘Break Up With Your Girlfriend…I’m Bored’ blev ny nummer ét i stedet for singlen ‘7 Rings’. Men ugen efter var ‘7 Rings’ tilbage på tronen som etter på den britiske singlehitliste.

ABBA taber pusten

ABBA’s historiske comeback sendte i sidste uge ABBA direkte i Top 10 i England, da singlen ‘Don’t Shut Me Down’ gik direkte ind på 9. pladsen. Det kniber med at holde dampen oppe, da ‘Don’t Shut Me Down’ i denne uge falder til nummer 31 i England. På den hjemlige Dancechart.dk fastholder ABBA dog sin placering som nummer 10.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production