+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
EARTH STØTTESANG – UNDGÅ KLIMAKATASTROFE
Earth støttesang undgå klimakatastrofe

‘Earth’ som er en ny støttesang for kloden lyder til at være et hit. Der medvirker 30 af de største musikstjerner i hele verden.

‘Earth’ ny på listen af støttesange

Med på listen af navne er f. eks. Justin Bieber, Ed Sheeran, Ariana Grande, Backstreet Boys og Snoop Dogg. Den nye støttesang for kloden har den helt korte titel ‘Earth’.

‘Earth’ kommer nu med på den lange liste af støttesange, hvor kendte musikere stiller op for et godt formål med en sang. Hvem husker ikke ‘We Are The World’ eller danske ‘Afrika’?

Hvordan lyder den så?

Det er uden tvivl blevet sværere med årene, at trænge igennem med nye sange. Der er altid risikoen for, at det flopper. Efter at have set videoen og hørt ‘Earth’, så vurderer jeg, at ‘Earth’ vil blive taget rigtig godt imod rundt omkring på kloden. Ser man videoen til ‘Earth’, vil de fleste sikkert blive rørt, specielt mod slutningen. ‘Earth’ er en god popsang. Jeg synes, at folkene bag er lykkedes fint med at få budskabet om at redde kloden ind i teksten.

Stjernerne spiller dyr

Manden bag det stærke initiativ er den amerikanske rapper og komiker David Andrew Burd, kendt som Lil Dicky. Det er 30 af de største musikstjerner i verden som medvirker på ‘Earth’. De spiller alle sammen forskellige dyr i musikvideoen. Justin Bieber er en bavian, Ariana Grande er en zebra, Ed Sheeran er en koalabjørn, osv. Vi skal redde Jorden! Vi har en klimakatastrofe, og det er det, det handler om, udtaler Lil Dicky.

Leonardo Dicaprio i front

The Leonardo DiCaprio Foundation kommer med en række konsulenter til at fortælle, hvor pengene fra ‘Earth’ kan gøre størst gavn for kloden. Leonardo Dicaprio bekymrer sig så meget om vores planet. Han bliver helt vild, når han taler om det, lyder fra Lil Dicky.

Peter Christensen. Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production