+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
EARTH STØTTESANG – UNDGÅ KLIMAKATASTROFE
Earth støttesang undgå klimakatastrofe

‘Earth’ som er en ny støttesang for kloden lyder til at være et hit. Der medvirker 30 af de største musikstjerner i hele verden.

‘Earth’ ny på listen af støttesange

Med på listen af navne er f. eks. Justin Bieber, Ed Sheeran, Ariana Grande, Backstreet Boys og Snoop Dogg. Den nye støttesang for kloden har den helt korte titel ‘Earth’.

‘Earth’ kommer nu med på den lange liste af støttesange, hvor kendte musikere stiller op for et godt formål med en sang. Hvem husker ikke ‘We Are The World’ eller danske ‘Afrika’?

Hvordan lyder den så?

Det er uden tvivl blevet sværere med årene, at trænge igennem med nye sange. Der er altid risikoen for, at det flopper. Efter at have set videoen og hørt ‘Earth’, så vurderer jeg, at ‘Earth’ vil blive taget rigtig godt imod rundt omkring på kloden. Ser man videoen til ‘Earth’, vil de fleste sikkert blive rørt, specielt mod slutningen. ‘Earth’ er en god popsang. Jeg synes, at folkene bag er lykkedes fint med at få budskabet om at redde kloden ind i teksten.

Stjernerne spiller dyr

Manden bag det stærke initiativ er den amerikanske rapper og komiker David Andrew Burd, kendt som Lil Dicky. Det er 30 af de største musikstjerner i verden som medvirker på ‘Earth’. De spiller alle sammen forskellige dyr i musikvideoen. Justin Bieber er en bavian, Ariana Grande er en zebra, Ed Sheeran er en koalabjørn, osv. Vi skal redde Jorden! Vi har en klimakatastrofe, og det er det, det handler om, udtaler Lil Dicky.

Leonardo Dicaprio i front

The Leonardo DiCaprio Foundation kommer med en række konsulenter til at fortælle, hvor pengene fra ‘Earth’ kan gøre størst gavn for kloden. Leonardo Dicaprio bekymrer sig så meget om vores planet. Han bliver helt vild, når han taler om det, lyder fra Lil Dicky.

Peter Christensen. Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production