+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
TRAIN DRINK UP! – NY SINGLE
Train Drink up

‘Drink Up’ har varmet op til i dag, hvor den amerikanske gruppe Train udkommer med albummet ”A Girl A Bottle A Boat”. Men det er foreløbig singlen “Drink Up”, som stjæler al opmærksomheden!

Vanskeligt i Danmark

Train har netop haft gigant succes i Australien med den seneste single ”Play That Song”. Den lå #3 på hitlisten kun overgået af de to nye Ed Sheeran sange! Herhjemme har det været vanskeligt med ”Play That Song”. Den er bygget over klassikeren ”Heart & Soul”. På dansk kendt som ”Æblemand” med pigegruppen Creamy, som havde stor succes med sangen tilbage i 90’erne.

Rigtig mange kender Train for en fantastisk evne til at lave radiohits. F. eks. “Hey Soul Sister”,  ”Drive By” og “Drops Of Jupiter”. Julesangen ”Shake Up Christmas” høres stadig på AC/Hot AC og Gold-formater.

DJ Peter Christensen er begejstret

”Hey Soul Sister” var årets største radiohit i Danmark da den kom. Nu peger pilen igen opad hos folk i musikbranchen. Meget tyder på, at nummeret ”Drink Up” bliver det næste store fra Train. Efter første gennemlyt af sangen, så er DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus også begejstret.

Spænding i Danmark

“Drink Up” er også et af de mest addede på US Radio i denne uge. Det bliver spændende at se om den ryger til tops på hitlisterne herhjemme i løbet af de kommende uger.

Train ledes af den markante forsanger Pat Monahan, og du kan se videoen til “Drink Up” herunder.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production