+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DOLLY PARTON 75 ÅR
dolly parton 75 år

Dolly Parton 75 år. Så skal der kippes med flaget. Countrystjernen Dolly Parton kan i dag d. 19. januar 2020 fejre sin 75 års fødselsdag…stort TILLYKKE!

Jeg har vel ikke været meget mere end 10 år gammel, da jeg første gang hørte musik med Dolly Parton. Det var med sangen ‘Here I Go Again’. Det er et pragtfuldt nummer, som jeg lytter til imens jeg skriver disse linjer.

Nye sange efter sin død

Jeg er i mit professionelle liv som DJ en stor tak skyldig til Dolly Parton. Jeg har spillet sange med Dolly Parton ved utallige fester rundt om i landet og skabt fest og stemning. I sær har sangen ‘Applejack’ bidt sig fast. Den har rigtig mange danset til og sunget med på. Dolly Parton har angiveligt været uvidende om danskernes begejstring for ‘Applejack’. Dolly Parton præsterede at give tre koncerter i Danmark i streg, eller var det fem, uden at spille ‘Applejack’. Det har jeg undskyldt for mange gange, på vegne af Dolly Parton!

Men ellers er der kun ros til overs for Dolly Parton. Hun har været yderst produktiv, og har skrevet over 3.000 sange. Mange af dem er slet ikke udgivet endnu. De vil først blive kendt, når Dolly Parton engang er gået bort. Det er sådan hun har planlagt det. Hun har brugt meget tid på at indsynge vokaler til mange af de nye sange, har hun fortalt i Podcasten ‘Dolly Parton’s America’. Så kan producere og DJ’s lave sangene færdige. På den måde fortsætter jeg med at udgive mange nye sange, selv efter min død, lyder det glade budskab fra Dolly Parton.

Hit overtaget af Whitney Houston

Indtil videre er det blevet til 51 albums, 160 millioner plader og 50 Grammy nomineringer. Og så skal jeg bestemt ikke glemme at nævne en række af hendes store hits udover ‘Applejack og ‘Here I Go Again’. For der er mange andre som f. eks. ‘Jolene’ og ‘9 To 5’. Men det er også værd at nævne ‘I Will Always Love You’ fra 1972. Den er dog senere blevet meget mere kendt i versionen med Whitney Houston fra filmen ‘Bodyguard’.

Det kom i den grad bag på Dolly Parton, at hendes sang kunne synges så flot, som den blev af Whitney Houston. Det udtalte Dolly Parton for blot et par år siden i Netflix dokumentaren ‘Here I Am’. Det var utroligt, at min sang kunne lyde sådan. Den opnåede 14 uger i streg som nummer ét på den amerikanske singlehitliste. Det taler nærmest for sig selv om den succes Whitney Houston fik med ‘I Will Always Love You’. Dolly Parton klager dog ikke, snarere tvært imod. Det er mig, der har skrevet sangen, selvom det er blevet Whitney Houstons signaturhit.

Kun én Dronning af countrymusikken

Dolly Parton er bestemt en storartet sangskriver, men har også gjort sig som skuespiller. Desuden ejer hun to  forlystelsesparker hvor den ene har navnet ‘Dollywood’. Hun ejer også to hoteller. Hun skulle være god for 500 millioner dollars. Men hun er bevidst om, at det også giver mulighed for at hjælpe andre. Dolly Parton gav således en million dollar til udvikling af Covid-19 vaccine.

Dolly Parton er alt i alt en fantastisk kvinde. Det kan godt være, at sangerinder som Shania Twain, Tanya Tucker og Carrie Underwood kalder sig nye dronninger af country musikken. De tager fejl! Der vil altid kun være én dronning af countrymusikken…Dolly Parton!

Dolly Parton 75 år…Hip Hip…Hurra!

Peter Christensen, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production