+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DJ PETER CHRISTENSEN ER TILBAGE
DJ Peter Christensen Diskotek Venus tilbage

DJ Peter Christensen er tilbage på landevejen! Det er ganske forfærdeligt, når man ikke kan få lov at udføre det job, som man brænder for! Det har været – og er stadigvæk opad bakke. Men efter otte måneders tvungen nedlukning pga. corona-restriktioner begynder det at lysne. I dag d. 5. juni er en FESTDAG, hvor han vender tilbage, og har sit første DJ job i meget lang tid.

Fortsat aflyste fester

Siden d. 11. marts 2020 hvor Danmark lukkede ned første gang, har det været meget småt med DJ jobs. Der er fortsat nogen som har aflyst en fest på grund af coronanens fortsatte hærgen. Omvendt er der andre som ikke kan vente, og nærmest står og tripper!

Første valg som DJ

I dag d. 5. juni går det så omsider løs igen for DJ Peter Christensen. Første job er et Havebryllup. Jeg er ganske imponeret og yderst taknemmelig over, at brudeparret havde mig som deres første valg til at stå for musikken. For ikke så længe siden lavede jeg et Facebook opslag med overskriften – ERFARING – EVNE – TALENT gør en forskel. Alle tre ting er ikke noget man bare trækker i en automat. Det er noget, som man arbejder hårdt for at opnå og udvikle i mange år. Det er der heldigvis mange som lægger mærke til, når jeg er rundt i landet til fester og events, lyder det taknemmeligt fra DJ Peter Christensen.

Mange bookinger

DJ Peter Christensen er tilbage. Jeg glæder mig bare SÅ MEGET til igen at komme ud og være DJ. At være sammen med en masse glade mennesker og skabe fest og stemning med en masse god musik.

Lysten til at holde fest er stor, og kalenderen er tæt på fuldt booket frem mod efterårsferien. Men mangler du en god DJ til en fest eller event så tag chancen! Send en forespørgsel med din fest dato til info@diskotekvenus.dk. Måske er du heldig at ramme en af de få ledige datoer i kalenderen!

Jeg har nu været DJ i indtil videre 41 år. Hvad skulle vi dog gøre, hvis ikke der var musik til i vores verden. Jeg har meget at takke musikken for. Specielt på denne festdag d. 5. juni hvor jeg omsider vender tilbage som DJ til fester og events rundt om i landet. ABBA synger det glade budskab om at musik spreder glæde. God musik fremkalder smil og lyst til at feste og danse. Tak til ABBA – Tak for musikken – Thank You For The Music…!

Festlige hilsner

DJ Peter Christensen, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production