+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DJ PETER CHRISTENSEN ER TILBAGE
DJ Peter Christensen Diskotek Venus tilbage

DJ Peter Christensen er tilbage på landevejen! Det er ganske forfærdeligt, når man ikke kan få lov at udføre det job, som man brænder for! Det har været – og er stadigvæk opad bakke. Men efter otte måneders tvungen nedlukning pga. corona-restriktioner begynder det at lysne. I dag d. 5. juni er en FESTDAG, hvor han vender tilbage, og har sit første DJ job i meget lang tid.

Fortsat aflyste fester

Siden d. 11. marts 2020 hvor Danmark lukkede ned første gang, har det været meget småt med DJ jobs. Der er fortsat nogen som har aflyst en fest på grund af coronanens fortsatte hærgen. Omvendt er der andre som ikke kan vente, og nærmest står og tripper!

Første valg som DJ

I dag d. 5. juni går det så omsider løs igen for DJ Peter Christensen. Første job er et Havebryllup. Jeg er ganske imponeret og yderst taknemmelig over, at brudeparret havde mig som deres første valg til at stå for musikken. For ikke så længe siden lavede jeg et Facebook opslag med overskriften – ERFARING – EVNE – TALENT gør en forskel. Alle tre ting er ikke noget man bare trækker i en automat. Det er noget, som man arbejder hårdt for at opnå og udvikle i mange år. Det er der heldigvis mange som lægger mærke til, når jeg er rundt i landet til fester og events, lyder det taknemmeligt fra DJ Peter Christensen.

Mange bookinger

DJ Peter Christensen er tilbage. Jeg glæder mig bare SÅ MEGET til igen at komme ud og være DJ. At være sammen med en masse glade mennesker og skabe fest og stemning med en masse god musik.

Lysten til at holde fest er stor, og kalenderen er tæt på fuldt booket frem mod efterårsferien. Men mangler du en god DJ til en fest eller event så tag chancen! Send en forespørgsel med din fest dato til info@diskotekvenus.dk. Måske er du heldig at ramme en af de få ledige datoer i kalenderen!

Jeg har nu været DJ i indtil videre 41 år. Hvad skulle vi dog gøre, hvis ikke der var musik til i vores verden. Jeg har meget at takke musikken for. Specielt på denne festdag d. 5. juni hvor jeg omsider vender tilbage som DJ til fester og events rundt om i landet. ABBA synger det glade budskab om at musik spreder glæde. God musik fremkalder smil og lyst til at feste og danse. Tak til ABBA – Tak for musikken – Thank You For The Music…!

Festlige hilsner

DJ Peter Christensen, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production