+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DJ PETER CHRISTENSEN MED I ELDORADO
dj peter christensen med i eldorado

DJ Peter Christensen med i Eldorado. Jørgen de Mylius viderebragte i går, lørdag d. 13. juni et tip fra DJ Peter Christensen i Eldorado på P5. Et tip til glæde for Anne Lise Knudsen fra Hjørring som er superfan af Shakin Stevens. Hun ejer angiveligt alle pladeudgivelser med Shakin Stevens, men mangler dog i hvert fald mindst én.

Lørdag d. 23. maj bragte Jørgen de Mylius i ‘Spørgehjørnet’ et spørgsmål fra Anne Lise Knudsen. Hun spurgte hvordan man kunne få fat i hans Megamix Of Hits fra 1984? Til dette udmærkede spørgsmål så henviste Jørgen de Mylius flot til Eldorado 6 boksen. Her er det faktisk min egen rensede og digitaliserede maxisingle af dette megamix som blev brugt, hvilket jo er meget fint.

Eldorado 6 boksen er bare desværre for længst udgået. Så Jørgen henviste til brugt pladeforretninger, osv. Han fortalte også, at det var det eneste godkendte og officielle megamix som findes.

Endnu et megamix

Da jeg hørte alt det, så kontaktede jeg Jørgen de Mylius. Hvis det var en superfan, så var det nødvendigt at lede efter både Eldorado 6, men også pladen hvor megamixet er på. Det er faktisk B-siden til maxisinglen ’Teardrops’. Finder man ‘Teardrops’ på den almindelige singleplade, bliver man slemt skuffet! Her er B-siden nemlig ‘You Shake Me Up’. Man skal altså på jagt efter ‘Teardrops’ på maxisingle! Og her er B-siden ‘Megamixofhits’ skrevet ud i et som her.

MEN, der findes et megamix mere, man som superfan af Shakin Stevens også er nødt til at have i sin samling. Det er et ‘Rock’n Roll Hitmix ’99’. Det har jeg som DJ selv spillet talrige gange ved fester og events landet over. Dette megamix var ikke kendt af Jørgen de Mylius. Sikkert heller ikke af Anne Lise Knudsen fra Hjørring, før nu!

Hvis du har lyst til at høre Jørgen de Mylius fortælle historien og høre dette unikke megamix med Shakin Stevens, så kan der lyttes med via dette link, og gå blot omkring 10-12 minutter ind i udsendelsen, der kommer det! Opdateret: Linket er desværre ikke aktivt længere.

Til slut som bonusinfo kan jeg oplyse, at Shakin Stevens rigtige navn er Michael Barratt.

Musikhilsner

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production