+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DJ PETER CHRISTENSEN MED I ELDORADO
dj peter christensen med i eldorado

DJ Peter Christensen med i Eldorado. Jørgen de Mylius viderebragte i går, lørdag d. 13. juni et tip fra DJ Peter Christensen i Eldorado på P5. Et tip til glæde for Anne Lise Knudsen fra Hjørring som er superfan af Shakin Stevens. Hun ejer angiveligt alle pladeudgivelser med Shakin Stevens, men mangler dog i hvert fald mindst én.

Lørdag d. 23. maj bragte Jørgen de Mylius i ‘Spørgehjørnet’ et spørgsmål fra Anne Lise Knudsen. Hun spurgte hvordan man kunne få fat i hans Megamix Of Hits fra 1984? Til dette udmærkede spørgsmål så henviste Jørgen de Mylius flot til Eldorado 6 boksen. Her er det faktisk min egen rensede og digitaliserede maxisingle af dette megamix som blev brugt, hvilket jo er meget fint.

Eldorado 6 boksen er bare desværre for længst udgået. Så Jørgen henviste til brugt pladeforretninger, osv. Han fortalte også, at det var det eneste godkendte og officielle megamix som findes.

Endnu et megamix

Da jeg hørte alt det, så kontaktede jeg Jørgen de Mylius. Hvis det var en superfan, så var det nødvendigt at lede efter både Eldorado 6, men også pladen hvor megamixet er på. Det er faktisk B-siden til maxisinglen ’Teardrops’. Finder man ‘Teardrops’ på den almindelige singleplade, bliver man slemt skuffet! Her er B-siden nemlig ‘You Shake Me Up’. Man skal altså på jagt efter ‘Teardrops’ på maxisingle! Og her er B-siden ‘Megamixofhits’ skrevet ud i et som her.

MEN, der findes et megamix mere, man som superfan af Shakin Stevens også er nødt til at have i sin samling. Det er et ‘Rock’n Roll Hitmix ’99’. Det har jeg som DJ selv spillet talrige gange ved fester og events landet over. Dette megamix var ikke kendt af Jørgen de Mylius. Sikkert heller ikke af Anne Lise Knudsen fra Hjørring, før nu!

Hvis du har lyst til at høre Jørgen de Mylius fortælle historien og høre dette unikke megamix med Shakin Stevens, så kan der lyttes med via dette link, og gå blot omkring 10-12 minutter ind i udsendelsen, der kommer det! Opdateret: Linket er desværre ikke aktivt længere.

Til slut som bonusinfo kan jeg oplyse, at Shakin Stevens rigtige navn er Michael Barratt.

Musikhilsner

Peter, Diskotek Venus

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production