+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DIZZY MIZZ LIZZY I WOULD IF I COULD… NY SINGLE
dizzy mizz lizzy i would if i could but i can't

Dizzy Mizz Lizzy ‘I Would If I Could But I Can’t’ – Første nye sang i 19 år!

Det legendariske danske band Dizzy Mizz Lizzy kickstarter 2015 med den kontante single ’I Would If I Could But I Can’t’. Et nummer, der indeholder alle de klassiske Dizzy-dyder.

Emmer af spilleglæde

Ikke siden albummet ’Rotator’ fra 1996 eller i 19 år har Dizzy Mizz Lizzy sendt friskindspillede sange ud i verden. Det bliver der nu ændret på med den nye single. Den emmer af spilleglæde, energi og meloditæft. Alle kendetegn der har gjort Dizzy Mizz Lizzy til et af de absolut mest populære danske bands nogensinde.

Som i 90’erne

‘I Would If I Could But I Can’t’ er helt som i 90’erne skrevet af Tim Christensen og efterfølgende arrangereret af gruppen i fællesskab. Og så er det produceret af Jacob Hansen i hans studie i Ribe.

Dizzy Mizz Lizzy blev dannet i 1988 af skolekammeraterne Tim Christensen, Søren Friis og Martin Nielsen. De vandt DM i Rock i 1993, foran blandt andre Kashmir, og debuterede året efter med et selvbetitlet album.

Hurtigt i historiebøgerne

’Dizzy Mizz Lizzy’ skrev sig hurtigt i historiebøgerne. De blev en gigantisk kunstnerisk og kommerciel succes med et salg på 250.000 albums i Danmark og 100.000 i Japan samt fire danske Grammys.

To Grammys

I 1996 fulgte ’Rotator’, der var indspillet i Abbey Road-studierne i London. Albummet solgte 120.000 eksemplarer i Danmark, 100.000 i Japan og sikrede gruppen to Grammys.

Efter nogle intense år trak bandet stikket, men vendte tilbage i 2010 med en stribe koncerter, som blandt andet bragte dem forbi Orange Scene på Roskilde Festival. Billetterne til koncerterne i 2010 blev revet væk. Eksempelvis blev KB Hallen udsolgt på 15 sekunder!!! Dizzy Mizz Lizzy meldte også hurtigt udsolgt til deres 10 koncerter i år. Siden er der blevet arrangeret to yderligere koncerter sammen med D-A-D.

Nu er Dizzy Mizz Lizzy endelig tilbage med nyt musik ’I Would If I Could But I Can’t’.

Her er en oversigt over kommende koncerter: 

10. april, Tobakken, Esbjerg
11. april, Tobakken, Esbjerg
12. april, Tobakken, Esbjerg
17. april, T. Hansen Arena, Fredericia
18. april, Panteren, Vordingborg
24. april, NRGi Arena, Aarhus
25 april, NRGi Arena, Aarhus
30. april, Aalborg Kongres & Kulturcenter
1. maj, Arena Fyn, Odense
2. maj, Forum, København
29. maj, Mindet, Aarhus (Med D-A-D)
15. juni, Østerbro Stadion, København (Med D-A-D)
 

https://www.facebook.com/DizzyMizzLizzyOfficial

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production