+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DIZZY MIZZ LIZZY I WOULD IF I COULD… NY SINGLE
dizzy mizz lizzy i would if i could but i can't

Dizzy Mizz Lizzy ‘I Would If I Could But I Can’t’ – Første nye sang i 19 år!

Det legendariske danske band Dizzy Mizz Lizzy kickstarter 2015 med den kontante single ’I Would If I Could But I Can’t’. Et nummer, der indeholder alle de klassiske Dizzy-dyder.

Emmer af spilleglæde

Ikke siden albummet ’Rotator’ fra 1996 eller i 19 år har Dizzy Mizz Lizzy sendt friskindspillede sange ud i verden. Det bliver der nu ændret på med den nye single. Den emmer af spilleglæde, energi og meloditæft. Alle kendetegn der har gjort Dizzy Mizz Lizzy til et af de absolut mest populære danske bands nogensinde.

Som i 90’erne

‘I Would If I Could But I Can’t’ er helt som i 90’erne skrevet af Tim Christensen og efterfølgende arrangereret af gruppen i fællesskab. Og så er det produceret af Jacob Hansen i hans studie i Ribe.

Dizzy Mizz Lizzy blev dannet i 1988 af skolekammeraterne Tim Christensen, Søren Friis og Martin Nielsen. De vandt DM i Rock i 1993, foran blandt andre Kashmir, og debuterede året efter med et selvbetitlet album.

Hurtigt i historiebøgerne

’Dizzy Mizz Lizzy’ skrev sig hurtigt i historiebøgerne. De blev en gigantisk kunstnerisk og kommerciel succes med et salg på 250.000 albums i Danmark og 100.000 i Japan samt fire danske Grammys.

To Grammys

I 1996 fulgte ’Rotator’, der var indspillet i Abbey Road-studierne i London. Albummet solgte 120.000 eksemplarer i Danmark, 100.000 i Japan og sikrede gruppen to Grammys.

Efter nogle intense år trak bandet stikket, men vendte tilbage i 2010 med en stribe koncerter, som blandt andet bragte dem forbi Orange Scene på Roskilde Festival. Billetterne til koncerterne i 2010 blev revet væk. Eksempelvis blev KB Hallen udsolgt på 15 sekunder!!! Dizzy Mizz Lizzy meldte også hurtigt udsolgt til deres 10 koncerter i år. Siden er der blevet arrangeret to yderligere koncerter sammen med D-A-D.

Nu er Dizzy Mizz Lizzy endelig tilbage med nyt musik ’I Would If I Could But I Can’t’.

Her er en oversigt over kommende koncerter: 

10. april, Tobakken, Esbjerg
11. april, Tobakken, Esbjerg
12. april, Tobakken, Esbjerg
17. april, T. Hansen Arena, Fredericia
18. april, Panteren, Vordingborg
24. april, NRGi Arena, Aarhus
25 april, NRGi Arena, Aarhus
30. april, Aalborg Kongres & Kulturcenter
1. maj, Arena Fyn, Odense
2. maj, Forum, København
29. maj, Mindet, Aarhus (Med D-A-D)
15. juni, Østerbro Stadion, København (Med D-A-D)
 

https://www.facebook.com/DizzyMizzLizzyOfficial

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production