+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DISKOTEK VENUS ØNSKER GODT NYTÅR
Diskotek Venus ønsker godt nytår

Diskotek Venus ønsker godt nytår efter endnu et fantastisk år. DJ Peter Christensen var med til at skabe fest og stemning til masser af fester og events rundt omkring i landet.

2018 var knap kommet i gang før der blev kørt afsted til årets første job. Det var en privat fødselsdagsfest med Tyroler tema. Det var kun få dage efter der blev fejret Nytår. Alligevel var gæsterne fyldt med energi, stemningen på toppen og danselysten stor!

Diskotek Venus Sommer Tour

2018 blev året hvor Diskotek Venus Sommer Tour blev en realitet. Året forinden i 2017 havde Danish Air Transport lanceret direkte flyvninger fra Aalborg til Rønne. Jeg kontaktede Danish Air Transport med henblik på at producere en takke-video. Det skulle være gennem mit andet job som videoproducent i Speak Production, hvor jeg også laver diverse indtalinger. Jeg kom i kontakt med Brændesgårdshaven på Bornholm. Snakken gik  pludselig om mine mange år som DJ og samarbejde med Jørgen de Mylius.

Derefter var der ikke langt fra tanke til handling. Vil du og Jørgen ikke komme til Brændesgårdshaven næste år? På den måde opstod Diskotek Venus Sommer Tour, som var i Brændesgårdshaven på Bornholm d. 17. juli. Konceptet er at forene en masse god musik med sjove konkurrencer med præmier af stor værdi for vinderne. Samtidig skulle mange gode seværdigheder og forlystelser på Bornholm markedsføres. Det lykkedes i den grad at skabe fest og stemning i Brændesgårdshaven. Både Jørgen de Mylius og Brændesgårdshaven var meget imponerede over de mange sjove konkurrencer og de fede præmier.

Mere Sommer Tour i 2019

Nu er det så planen at Diskotek Venus Sommer Tour vender tilbage til Bornholm i 2019, men også andre steder i landet. Det bliver fortsat med Jørgen de Mylius som gæste DJ. Der planlægges også musikquiz og endnu flere sjove konkurrencer og fede præmier.

Comeback på Dalager Marked

I maj var der comeback for Diskotek Venus til Dalager Marked om fredagen. Før i tiden var Diskotek Venus fast inventar i en årrække om fredagen. Det var tiden med blandt andet Miss Wet T-shirt, som en del af underholdningen. Traditionen med den frække fredag var der stadig. Med både mande- og pigestrip! Det blev en fantastisk aften. Der er fortsat ingen problemer med at fyre den af bag pulten for de unge mennesker. De var traditionelt i overtal denne herlige fredag aften på Dalager Marked.

Første gang i V. Hornum Hallen

For første gang var Diskotek Venus booket til at skabe fest og stemning til Høstfest i V. Hornum Hallen. Jeg blev virkelig imponeret over, hvor flot man kan forvandle og pynte en traditionel idrætshal. Hallen blev virkelig et hyggeligt samlingspunkt til en alletiders fest. Sæt allerede nu kryds-i-kalenderen ved lørdag d. 5. oktober. Her er  Diskotek Venus tilbage i V. Hornum. Denne gang bliver temaet 80’ER FEST. Jeg glæder mig.

Dans om juletræet

2018 sluttede af med et væld af julefrokoster. Hvornum Kulturhus var et nyt sted for Diskotek Venus i denne sammenhæng. Det var angiveligt første gang der blev danset om juletræet til en julefrokost i Hvornum. Jeg havde ved siden af mixerpulten et flot pyntet juletræ. Det lå til højrebenet at sætte gang i dansen om juletræet. Og sjovt var det!

Julekonkurrence med Take That som præmie

Til nogle af årets sidste julefrokoster blev der toppet op med en julekonkurrence. Man kunne være heldig at vinde det nye Take That album ‘ODYSSEY’. Det kom der også en masse sjov ud af, og ikke mindst nogle glade vindere. De modtager i starten af det nye år ‘ODYSSEY’ i deres postkasse. Konkurrencen kørte også på Diskotek Venus Facebookside, hvor vinderen blev en vaskeægte Take That fan.

2019 er lige om hjørnet. Der er allerede mange datoer som er optaget. Der er også et par nye tiltag i støbeskeen, som jeg forhåbentligt snart kan løfte sløret for.

Diskotek Venus ønsker Godt Nytår. Vi ses til meget mere fest og stemning i 2019.

Festlige nytårshilsner, Peter Christensen, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production