+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DISKOTEK VENUS ØNSKER GLÆDELIG JUL 2016
Diskotek Venus ønsker glædelig jul

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen ønsker alle en Glædelig Jul & Godt Nytår! Tak for et fantastisk år med masser af fest og stemning!

Tilbage i 1980 førte interessen for musik og skabe fest og stemning til at jeg blev DJ. Det er nu snart 37 år siden, og lysten til at spille op til fest og dans er større end nogensinde!

Masser af gode oplevelser

2016 har igen været et år fyldt med masser af gode oplevelser rundt omkring i landet. Både til private fester og de helt store med op i mod 1000 deltagere. Alle fester har haft deres egen charme. Mange af de private fester har således haft et lige så festligt forløb som de store.

Digital afvikling

2016 blev også året hvor der blev skrevet historie. D. 9. april afviklede jeg i Vebbestrup det første 100 procent digitale job. Indtil da spillede jeg med en blanding af CD’er og digitale lydfiler.

Jørgen de Mylius blev også digital

Da det digitale indtog var en realitet, fortalte jeg det også til Jørgen de Mylius. Han var begejstret, og ville også prøve det 100 procent digitale univers som DJ. Således skrev Jørgen de Mylius også sin egen musikhistorie i 2016. Det skete da vi sammen spillede til en stor firmafest på Comwell Middelfart, lørdag d. 9. september i lokale F. På forhånd havde jeg lagt hele hans playliste ind i computeren. Så da det blev showtime, var al hans musik klar…Tryk PLAY! Han havde godt nok medbragt sin kuffert med CD’er, men de kom ikke i brug under hele hans optræden!

Endnu et fantastisk år

2017 tegner til at blive endnu et fantastisk år. I skrivende stund er første ledige lørdag d. 25. februar! Efter stor succes til en række julefrokoster, så er mange datoer i november og december 2017 allerede booket igen! Første job i 2017 er d. 7. januar med Jørgen de Mylius til en privatfest på Sjælland.

2016 er ikke helt slut endnu. Der venter endnu et job 1. juledag på Suldrup Kro, hvor alle er velkomne.

Glædelig Jul & Godt Nytår

Julehilsner

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production