+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DISKOTEK VENUS ER KLAR TIL JULEFROKOST
julefrokost

Julefrokost – Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er KLAR! Hvert år når juletiden nærmer sig, så er der altid bud efter Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til at skabe fest og stemning til julefrokoster rundt om i landet.

Udsolgt Julefrokost

2017 er absolut INGEN undtagelse, da kalenderen resten af året er tæt pakket med julefrokoster. Det hele begynder i morgen, lørdag d. 18. november til en UDSOLGT julefrokost i Vestrup Minihal. Her spillede Diskotek Venus for første gang til julefrokost sidste år. Det var en stor succes som gentages i år og også i 2018.

Gensyn med Sortebakkehallerne

Fredag d. 24. november gælder det en lukket firmajulefrokost. Men om lørdagen d. 25. november er der offentlig adgang for alle som har lyst være med til den store Julefrokost i Sortebakkehallerne i Nørager. Det har været en stor succes for Diskotek Venus de foregående år. Der er igen i år lagt op til en festlig aften og et festligt gensyn.

Comwell Middelfart – En tradition

Første weekend i december går turen nærmest traditionen tro til Comwell Middelfart. Her har Diskotek Venus spillet til Julefrokoster de senere år. Sidste år udtalte en gæst, at det var den bedste Julefrokost han nogensinde havde oplevet. Der var god musik, fest og stemning…Tak for det!

Aalborg Gigantium

Ugen efter går turen til en lukket Julefrokost i Gigantium i Aalborg, hvor det er første gang, at Diskotek Venus spiller op til fest. Om lørdagen vender Diskotek Venus tilbage til Comwell i Middelfart.

Fredag d. 15. december er pt. ledig til dem som er ude i sidste øjeblik. Lørdag d. 16. december spiller Diskotek Venus til endnu en lukket firmajulefrokost.

Julebal i Suldrup

December rundes af med at spille 1. Juledag til Julebal på Suldrup Kro. Her dropper folk ind i løbet af aftenen. Det sker i takt med, at man har været til små private julefrokoster i Suldrup og omegn. Det plejer at være en både hyggelig og festlig aften.

Vi ses til julefrokost – Fest, stemning og god musik…Ho Ho Ho!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production