+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DISKOTEK VENUS ER KLAR TIL JULEFROKOST
julefrokost

Julefrokost – Diskotek Venus og DJ Peter Christensen er KLAR! Hvert år når juletiden nærmer sig, så er der altid bud efter Diskotek Venus og DJ Peter Christensen til at skabe fest og stemning til julefrokoster rundt om i landet.

Udsolgt Julefrokost

2017 er absolut INGEN undtagelse, da kalenderen resten af året er tæt pakket med julefrokoster. Det hele begynder i morgen, lørdag d. 18. november til en UDSOLGT julefrokost i Vestrup Minihal. Her spillede Diskotek Venus for første gang til julefrokost sidste år. Det var en stor succes som gentages i år og også i 2018.

Gensyn med Sortebakkehallerne

Fredag d. 24. november gælder det en lukket firmajulefrokost. Men om lørdagen d. 25. november er der offentlig adgang for alle som har lyst være med til den store Julefrokost i Sortebakkehallerne i Nørager. Det har været en stor succes for Diskotek Venus de foregående år. Der er igen i år lagt op til en festlig aften og et festligt gensyn.

Comwell Middelfart – En tradition

Første weekend i december går turen nærmest traditionen tro til Comwell Middelfart. Her har Diskotek Venus spillet til Julefrokoster de senere år. Sidste år udtalte en gæst, at det var den bedste Julefrokost han nogensinde havde oplevet. Der var god musik, fest og stemning…Tak for det!

Aalborg Gigantium

Ugen efter går turen til en lukket Julefrokost i Gigantium i Aalborg, hvor det er første gang, at Diskotek Venus spiller op til fest. Om lørdagen vender Diskotek Venus tilbage til Comwell i Middelfart.

Fredag d. 15. december er pt. ledig til dem som er ude i sidste øjeblik. Lørdag d. 16. december spiller Diskotek Venus til endnu en lukket firmajulefrokost.

Julebal i Suldrup

December rundes af med at spille 1. Juledag til Julebal på Suldrup Kro. Her dropper folk ind i løbet af aftenen. Det sker i takt med, at man har været til små private julefrokoster i Suldrup og omegn. Det plejer at være en både hyggelig og festlig aften.

Vi ses til julefrokost – Fest, stemning og god musik…Ho Ho Ho!

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production