+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DELTAGERE TIL MELODI GRAND PRIX 2022
melodi grand prix 2022 deltagere

Deltagere til Melodi Grand Prix 2022 med to overraskelser. Der bliver deltagelse af to tidligere MGP stjerner, en musikveteran og en sanger som har skiftet sprog. Så der ernok at skrive om i forbindelse med det kommende danske Melodi Grand Prix.

Der var sædvanen tro stor spænding, da DR torsdag d. 10. februar løftede sløret for hvem de otte deltagere bliver i Melodi Grand Prix. Det årlige danske musikbrag afvikles i Herning, lørdag d. 5. marts. Som DJ igennem mere end 40 år, er jeg også en stor Grand Prix fan. Derfor fulgte jeg spændt med, da det gik løs med afsløringen af deltagerne i radioen på P3 og P4.

Tidligere MGP stjerner

Til stor overraskelse er to deltagere tidligere MGP stjerner, som nu får noget af et comeback. Det drejer sig først om Emma Pi. Hun vandt tilbage i 2014 MGP med sangen “Du Ser Den Anden Vej”. Nu ser den 20-årige Emma Pi dog mere frem til at deltage i Melodi Grand Prix. Hun får på scenen følgeskab af sin far Rasmus Hedeboe.

De skal synge sangen “En Skønne Dag”, som handler om forventningens glæde, fortæller de til DR. De har altid fulgt med i Melodi Grand Prix. Vi har det skide sjovt sammen, fortæller de med et stort smil.
 
Den anden tidligere MGP stjerne som stiller op til Melodi Grand Prix er Morten Fillipsen, Han blev i 2002 nummer to i MGP med sangen “Du Er Ikke Som De Andre Piger”. Jeg har bare haft det så svært med at gå og bære på hemmeligheden. Men jeg skal være med i Melodi Grand Prix, så det er fedt endelig at få nyheden ud, fortæller Morten Fillipsen til DR. Han er siden MGP tiden fortsat med at synge, og nu gælder det sangen “Happy Go Lucky”. Den handler om at tage lyset ind, og lade det fylde kroppen. Og samtidig gå lidt ubekymret til livet, og lade sin børne uskyld vende lidt tilbage.
 

Musikveteran endelig med i Melodi Grand Prix

Blandt årets otte deltagere bliver der også plads til en virkelig dansk veteran med mere end 25 år på den danske musikscene. Det drejer sig om Christian Juncker eller blot Juncker. Han har hittet stort med blandt andet sangen “Mogens Og Karen”. Jeg har nu været med så længe i underholdnings branchen, at intet kan vælte mig. Jeg kan stå og synge ved en frysedisk i Føtex og spille på de store festivaler. Så hvorfor ikke også prøve kræfter med Melodi Grand Prix, fortæller Juncker til DR.
 
Sangen som Juncker stiller op med hedder sjovt nok efter lang tid i musikbranchen “Kommet For At Blive”. Sangen er også meget en fortælling om hans eget liv.
 

Deltager skifter sprog

Man skal sommetider kaste sig ud i noget nyt! Det må man i den grad sige, at sangeren Patrick Dorgan gør med sit indtog i Melodi Grand Prix. Siden sin debut i 2014 har Dorgan altid udgivet sange på engelsk. Men med sangen “Vinden Suser Ind”, så bryder Patrick Dorgan den vante engelske stil. Da jeg første gang blev præsenteret for sangen, som er skrevet af et par gode venner, så blev jeg rørt. Jeg blev straks klar over, at denne sang bare var som skabt for mig, fortæller han til DR. Den er krøbet helt ind under huden på mig.
 
Her er den samlede oversigt over de otte sange og deltagere i Dansk Melodi Grand Prix 2022:
 
Morten Fillipsen – Happy Go Lucky
Fuld Effekt – Rave Med De Hårde Drenge
REDDI – The Show
Patrick Dorgan – Vinden Suser Ind
Josie Elinor & Jack Warren – Let Me Go
Juncker – Kommet For At Blive
Der Var Engang – En Skønne Dag
Confessions – Hallelujah
 
Læs meget mere om deltagerne og lyt til de otte sange ved Dansk Melodi Grand Prix 2022 via dette link: Deltagere i Melodi Grand Prix 2022
 
Dansk Melodi Grand Prix 2022 afvikles lørdag d. 5. marts kl. 20 i Boxen i Herning, og kan ses på DR 1.
 
Peter, Diskotek Venus
SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production