+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DELTAGERE TIL MELODI GRAND PRIX 2022
melodi grand prix 2022 deltagere

Deltagere til Melodi Grand Prix 2022 med to overraskelser. Der bliver deltagelse af to tidligere MGP stjerner, en musikveteran og en sanger som har skiftet sprog. Så der ernok at skrive om i forbindelse med det kommende danske Melodi Grand Prix.

Der var sædvanen tro stor spænding, da DR torsdag d. 10. februar løftede sløret for hvem de otte deltagere bliver i Melodi Grand Prix. Det årlige danske musikbrag afvikles i Herning, lørdag d. 5. marts. Som DJ igennem mere end 40 år, er jeg også en stor Grand Prix fan. Derfor fulgte jeg spændt med, da det gik løs med afsløringen af deltagerne i radioen på P3 og P4.

Tidligere MGP stjerner

Til stor overraskelse er to deltagere tidligere MGP stjerner, som nu får noget af et comeback. Det drejer sig først om Emma Pi. Hun vandt tilbage i 2014 MGP med sangen “Du Ser Den Anden Vej”. Nu ser den 20-årige Emma Pi dog mere frem til at deltage i Melodi Grand Prix. Hun får på scenen følgeskab af sin far Rasmus Hedeboe.

De skal synge sangen “En Skønne Dag”, som handler om forventningens glæde, fortæller de til DR. De har altid fulgt med i Melodi Grand Prix. Vi har det skide sjovt sammen, fortæller de med et stort smil.
 
Den anden tidligere MGP stjerne som stiller op til Melodi Grand Prix er Morten Fillipsen, Han blev i 2002 nummer to i MGP med sangen “Du Er Ikke Som De Andre Piger”. Jeg har bare haft det så svært med at gå og bære på hemmeligheden. Men jeg skal være med i Melodi Grand Prix, så det er fedt endelig at få nyheden ud, fortæller Morten Fillipsen til DR. Han er siden MGP tiden fortsat med at synge, og nu gælder det sangen “Happy Go Lucky”. Den handler om at tage lyset ind, og lade det fylde kroppen. Og samtidig gå lidt ubekymret til livet, og lade sin børne uskyld vende lidt tilbage.
 

Musikveteran endelig med i Melodi Grand Prix

Blandt årets otte deltagere bliver der også plads til en virkelig dansk veteran med mere end 25 år på den danske musikscene. Det drejer sig om Christian Juncker eller blot Juncker. Han har hittet stort med blandt andet sangen “Mogens Og Karen”. Jeg har nu været med så længe i underholdnings branchen, at intet kan vælte mig. Jeg kan stå og synge ved en frysedisk i Føtex og spille på de store festivaler. Så hvorfor ikke også prøve kræfter med Melodi Grand Prix, fortæller Juncker til DR.
 
Sangen som Juncker stiller op med hedder sjovt nok efter lang tid i musikbranchen “Kommet For At Blive”. Sangen er også meget en fortælling om hans eget liv.
 

Deltager skifter sprog

Man skal sommetider kaste sig ud i noget nyt! Det må man i den grad sige, at sangeren Patrick Dorgan gør med sit indtog i Melodi Grand Prix. Siden sin debut i 2014 har Dorgan altid udgivet sange på engelsk. Men med sangen “Vinden Suser Ind”, så bryder Patrick Dorgan den vante engelske stil. Da jeg første gang blev præsenteret for sangen, som er skrevet af et par gode venner, så blev jeg rørt. Jeg blev straks klar over, at denne sang bare var som skabt for mig, fortæller han til DR. Den er krøbet helt ind under huden på mig.
 
Her er den samlede oversigt over de otte sange og deltagere i Dansk Melodi Grand Prix 2022:
 
Morten Fillipsen – Happy Go Lucky
Fuld Effekt – Rave Med De Hårde Drenge
REDDI – The Show
Patrick Dorgan – Vinden Suser Ind
Josie Elinor & Jack Warren – Let Me Go
Juncker – Kommet For At Blive
Der Var Engang – En Skønne Dag
Confessions – Hallelujah
 
Læs meget mere om deltagerne og lyt til de otte sange ved Dansk Melodi Grand Prix 2022 via dette link: Deltagere i Melodi Grand Prix 2022
 
Dansk Melodi Grand Prix 2022 afvikles lørdag d. 5. marts kl. 20 i Boxen i Herning, og kan ses på DR 1.
 
Peter, Diskotek Venus
MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production