+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DAVID BOWIE ER DØD – 69 ÅR GAMMEL
David Bowie død

David Bowie er død. Han blev 69 år gammel.

Det er blot få dage siden, at David Bowie af flere anmeldere blev skamrost for hans nye album med titlen Blackstar. Albummet udkom udkom på Bowies 69 års fødselsdag. Så meget større må chokket være hos David Bowies mange fans over, at han nu er død.

Vil leve i minder og hjerter

David Bowie har i halvandet år været syg af kræft og døde fredsfyldt omgivet af hans familie. Det oplyser hans søn, instruktøren Duncan Jones i en meddelelse på David Bowies Facebookside. Her er budskabet i skrivende stund mandag morgen delt over 165.000 gange.

En af David Bowies mange danske fans Lilian Johansen skriver meget sigende: “Lasarus vågnede op fra de døde på grund af Guds kraft. Bowie har vist, at han kom tilbage på grund af hans genialitet. Han vil leve i minder og hjerter hos millioner. En skinnende sort stjerne…A shining black star”!

Fik et hint om sygdom

Der har været rygter om David Bowies helbred i mange år, oplyser BBC. Bowies sidste koncert var i New York tilbage i 2006. Og hans nyeste anmelderroste album Blackstar indeholder kun 7 numre! Det tolker DJ Peter Christensen fra Diskotek Venus som et hint om, at hans død var under opsejling.

Første tophit i 1972

Nummeret “Space Oddity” var Bowies første #1 hit tilbage i 1972. Men ellers vil langt de fleste danskere forbinde David Bowie med hits som “Let’s Dance” og “China Girl”. Samarbejdet med Queen på “Under Pressure” er også blandt Bowies absolutte tophits.

David Bowie var desuden også aktiv som skuespiller i en årrække tilbage i 70’erne og 80’erne.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production