+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DANMARKS DYNAMITE SLAGSANG EM 2021
danish dynamite fodbold slagsang em 2021

Danmarks Dynamite – Danmarks nye slagsang til EM 2021. Det har været op ad bakke med danske fodbold slagsange siden ‘ReSeppten’. Der har dog været lyspunkter med f. eks. ‘En For Alle’ og ‘Vi Vil Ha’ Sejren I Land’.

Som i de gode gamle dage

Jeg har som DJ sukket efter, at der kommer noget, som kan matche disse store klassikere. Det kan meget vel blive virkelighed nu til EM 2021. DBU har sluppet nyheden om en ny slagsang med titlen ‘Danmarks Dynamite’. Det er popgruppen Alphabeat som står bag. De bliver bakket op af hele Herrelandsholdet, som i de gode gamle dage, hvor Frank Arnesen sang for.

Nu mange år efter er det Landsholdets nuværende stjerner, som man kan høre synge. I første vers er det målmand Kasper Schmeichel, Pierre-Emile Højbjerg og Yussuf Poulsen som synger for. Herefter stemmer  landsholds drengene i sammen med Stine Bramsen og resten af Alphabeat.

Håber på fællessang

At ‘Danmarks Dynamite’ kan gå hen at blive en slagsang der huskes, er der stor sandsynlighed for. De tre fodbold forsangere har en klar pointe med at fodbold og musik kan noget særligt sammen. Vi kan huske mange gode fodbold slagsange. Nu håber vi, at alle landets fodboldfans – uanset alder – har lyst til at synge med på ‘Danmarks Dynamite’. Det skal være hele vejen igennem EM-slutrunden. Og til de mange fodboldfester i hele landet, lyder det håbefuldt fra Kasper Schmeichel, Pierre-Emile Højbjerg og Yussuf Poulsen.

Folkelig slagsang

Hos gruppen Alphabeat er man også helt oppe at køre over Danmarks Dynamite som ny slagsang. Den har været holdt hemmelig i et års tid, skriver Alphabeat på deres Facebook side. Det har været vigtigt, at ’Danmarks Dynamite’ ikke bare er en Alphabeat-sang. Det er en sang fra Herrelandsholdet og os til hele Danmark! De har helt bevidst forsøgt at skabe en folkelig og let genkendelig popsang, så det lover godt! Vi har lavet en slagsang som alle kan synge med på – uanset om du er 5 eller 85 år gammel. Så nu håber vi, at hele Danmark synger med og tager sangen til sig, lyder det fra Alphabeat.

Første sang på dansk

For Alphabeat bliver udgivelsen af ‘Danmarks Dynamite’ historisk. Det er nemlig første gang nogensinde at Alphabeat udgiver en sang på dansk. Vi er så stolte over at få lov til at lave en Herrelandsholdssang! Vi håber også at lykkes med at gennemføre vores sidste turné til oktober. Med både turné og fodbold slagsang, så kan vi ikke bede om en bedre afslutning på 2. kapitel i vores historie, lyder det fra Alphabeat.

‘Danmarks Dynamite’ er nu udkommet officielt, og skal kickstarte den musikalske EM-fest. Jeg har allerede lyttet et par gange, og…hmm…mine forventninger blev desværre ikke indfriet. Den holdning er jeg ikke alene om at have. Blandt de 147 kommentarer som der i skrivende stund er kommet ind, så er de fleste skuffede. Det blev desværre heller ikke til en ny ReSeppTen i denne omgang!

Lyt til ‘Danmarks Dynamite’ herunder, og kom med din mening i opslaget på Diskotek Venus Facebookside.

Peter, Diskotek Venus

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

MELODI GRANDPRIX VÆRTER 2024

Melodi Grandprix værter 2024 bliver Stéphanie Surrugue og Sara Bro. Årets store danske Grandprix fest afholdes d. 17. februar i DR Koncerthuset. De to nye værter glæder sig allerede, og ser frem til en alletiders Grandprix aften i koncertsalen i DR Koncerthuset....

læs mere
ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

ALBERTE MODTAGER AF DMA ÆRESPRIS 2023

Alberte Winding modtager Danish Music Awards Ærespris 2023. Sangerinden Alberte har modtaget landets mest prestigefyldte musikpris for sit markante aftryk på dansk musik og kultur, oplyser IFPI. Monumenter i dansk pop I begrundelsen lyder det, at Alberte Windings...

læs mere
THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

THE BEATLES – NOW AND THEN – SIDSTE NYE SANG

The Beatles 'Now And Then' - sidste nye sang fra det populære firkløver fra Liverpool. Det er ganske enkelt imponerende, at der i dag d. 2. november 2023 bliver skrevet musikhistore, når The Beatles officielt udgiver deres sidste sang med titlen 'Now And Then'. Det...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production