+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
DANMARKS DYNAMITE SLAGSANG EM 2021
danish dynamite fodbold slagsang em 2021

Danmarks Dynamite – Danmarks nye slagsang til EM 2021. Det har været op ad bakke med danske fodbold slagsange siden ‘ReSeppten’. Der har dog været lyspunkter med f. eks. ‘En For Alle’ og ‘Vi Vil Ha’ Sejren I Land’.

Som i de gode gamle dage

Jeg har som DJ sukket efter, at der kommer noget, som kan matche disse store klassikere. Det kan meget vel blive virkelighed nu til EM 2021. DBU har sluppet nyheden om en ny slagsang med titlen ‘Danmarks Dynamite’. Det er popgruppen Alphabeat som står bag. De bliver bakket op af hele Herrelandsholdet, som i de gode gamle dage, hvor Frank Arnesen sang for.

Nu mange år efter er det Landsholdets nuværende stjerner, som man kan høre synge. I første vers er det målmand Kasper Schmeichel, Pierre-Emile Højbjerg og Yussuf Poulsen som synger for. Herefter stemmer  landsholds drengene i sammen med Stine Bramsen og resten af Alphabeat.

Håber på fællessang

At ‘Danmarks Dynamite’ kan gå hen at blive en slagsang der huskes, er der stor sandsynlighed for. De tre fodbold forsangere har en klar pointe med at fodbold og musik kan noget særligt sammen. Vi kan huske mange gode fodbold slagsange. Nu håber vi, at alle landets fodboldfans – uanset alder – har lyst til at synge med på ‘Danmarks Dynamite’. Det skal være hele vejen igennem EM-slutrunden. Og til de mange fodboldfester i hele landet, lyder det håbefuldt fra Kasper Schmeichel, Pierre-Emile Højbjerg og Yussuf Poulsen.

Folkelig slagsang

Hos gruppen Alphabeat er man også helt oppe at køre over Danmarks Dynamite som ny slagsang. Den har været holdt hemmelig i et års tid, skriver Alphabeat på deres Facebook side. Det har været vigtigt, at ’Danmarks Dynamite’ ikke bare er en Alphabeat-sang. Det er en sang fra Herrelandsholdet og os til hele Danmark! De har helt bevidst forsøgt at skabe en folkelig og let genkendelig popsang, så det lover godt! Vi har lavet en slagsang som alle kan synge med på – uanset om du er 5 eller 85 år gammel. Så nu håber vi, at hele Danmark synger med og tager sangen til sig, lyder det fra Alphabeat.

Første sang på dansk

For Alphabeat bliver udgivelsen af ‘Danmarks Dynamite’ historisk. Det er nemlig første gang nogensinde at Alphabeat udgiver en sang på dansk. Vi er så stolte over at få lov til at lave en Herrelandsholdssang! Vi håber også at lykkes med at gennemføre vores sidste turné til oktober. Med både turné og fodbold slagsang, så kan vi ikke bede om en bedre afslutning på 2. kapitel i vores historie, lyder det fra Alphabeat.

‘Danmarks Dynamite’ er nu udkommet officielt, og skal kickstarte den musikalske EM-fest. Jeg har allerede lyttet et par gange, og…hmm…mine forventninger blev desværre ikke indfriet. Den holdning er jeg ikke alene om at have. Blandt de 147 kommentarer som der i skrivende stund er kommet ind, så er de fleste skuffede. Det blev desværre heller ikke til en ny ReSeppTen i denne omgang!

Lyt til ‘Danmarks Dynamite’ herunder, og kom med din mening i opslaget på Diskotek Venus Facebookside.

Peter, Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production