+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
D-A-D BURNING STAR – BRYDER OTTE ÅRS TAVSHED
d-a-d burning star

D-A-D ‘Burning Star – Danmarks største rockband er tilbage!

Der er gået hele otte år siden at Danmarks største rockband D-A-D sidst har udsendt nye sange. Men nu er ventetiden omsider slut, da D-A-D er klar med nyt materiale. Både gamle og nye fans skal nok komme op af stolen, når Jesper, Cobber, Stig og Laust slår tonen an med første single, ‘Burning Star’.

Tilbage til rødderne

Mens der har været stille i studiet for D-A-D de seneste otte år, så har der til gengæld været rig lejlighed til at opleve D-A-D live. Koncertkalenderen har været fyldt, og det er muligvis det heftige turnéliv rundt omkring i verden, som har ført D-A-D hjem og tilbage til rødderne. Tilbage til et enkelt setup med guitar, trommer, bas og vokal. Et setup der tidligere har vist sig at være yderst effektiv. Med højt tempo, rå energi og en bund der brøler. Det er D-A-D uden svinkeærinder. Som DJ gennem foreløbig 39 år med stort kendskab til D-A-D, så er de tilbage på sporet. ‘Burning Star’ har meget høj kvalitet, og minder om D-A-D i 80’erne. Den er et forvarsel om en ny D-A-D æra på pladefronten, uden tvivl!

Filosofisk knallert-rock

Alt imens lyden brager derudad, bliver der også plads til eftertænksomhed. Forsanger Jesper Binzer beskriver ‘Burning Star’ som følelsen af en biltyv, der drøner afsted med 200 kilometer i timen. Ud til havet og tænke over livet. “Nogle gange har man brug for et helikopter-view – andre gange skal man helt op til solen for at få overblikket”, lyder det fra Bintzer.

“Det er D-A-D i sin reneste form, med stærke referencer til vores historie” tilføjer guitarist Jacob ‘Cobber’ Binzer. Når de fire henover foråret, fylder spillesteder i København, Aarhus og Odense, kan fans og andet godtfolk godt glæde sig. Både til at høre ‘Burning Star’ og andre smagsprøver fra det kommende og længe ventede album. Der er mere på vej af D-A-D’s umiskendelige action-rock.

Ønsker på vej

Indtil da, så kan der i mellemtiden rockes rundt hjemme i stuen til ‘Burning Star’, som udkommer på Mermaid Records i dag, fredag d. 5. april 2019. Jeg forventer, at der ikke går længe før de første ønsker kommer på at vil høre ‘Burning Star’ til de kommende fester og events med Diskotek Venus.

Let’s get rocked…!

Peter, Mobil Diskotek Venus

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production