+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
COMWELL JULEFROKOST 2017
comwell julefrokost 2017

Comwell Julefrokost 2017 i Middelfart blev igen i år en stor succes for Diskotek Venus og DJ Peter Christensen. Comwell Middelfart har tradition for at afholde en række populære julefrokoster fra slutningen af november og frem mod Jul. Og i år var ingen undtagelse!

Glad gensyn med DJ Peter Christensen

Og nærmest også traditionen tro, så var Diskotek Venus og DJ Peter Christensen udset til at levere den musikalske menu. Den var der mange gæster som kunne huske fra sidste år! Så der var flere som havde valgt Comwell Middelfart igen til julefrokost på grund af den gode musik…tusind tak for det!

De dygtige kokke diskede først op med en masse lækker julemad. Den blev på behørig vis skyllet ned med både snaps, øl og diverse andre våde varer…SKÅL!

Bedst i Boogie-Woogie

Så var dansegulvet ellers klar til at blive indtaget. Det inkluderede en tradition som Diskotek Venus har indført, bedst i Boogie-Woogie blandt alle de tilstedeværende firmaer! Det kom der hver aften en del sjov ud af det.

Der var også lagt små sedler rundt på bordene hvor man kunne skrive et musikønske. Diskotek Venus spillede så mange af ønskerne som muligt, og det var et populært indslag.

Gæst brød ud i sang

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen siger tusind tak for nogle gode fester. Det var en stor ære og fornøjelse at skabe fest og stemning med masser af god musik Comwell julefrokost i Middelfart. Herunder kan der ses lidt video med glimt og højdepunkter. Blandt andet følte en af de mandlige gæster, at han måtte bryde ud i sang til alles store overraskelse.

Glædelig Jul & Godt Nytår!

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production