+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
CNCO – REGGAETON LENTON – HIT ALARM
CNCO little mix reggaeton lento

Bliver “Reggaetón Lenton” med pigegruppen Little Mix efterårets største hit?

“Reggaetón Lento” er allerede set over 1 milliard gange på YouTube, og streamet over 300 millioner gange i den originale version med CNCO. Nu har den fået en tand til, da der er kommet et nyt remix. Verdens største pigeband Little Mix, møder det største latin boyband CNCO!!!

De såkaldte ”spanglish-hits”, hvor der bliver sunget på både spansk og engelsk har domineret hitlisterne hele sommeren. F. eks. ”Despacito” med Lois Fonsi, Daddy Yankee og Justin Bieber, ”Subemé La Radio” med Enrique Iglesias og Sean Paul. Og aktuelt ”Mi Gente” med J. Balvin og Willy William som er gået #1 på alverdens lister – bl.a. Spotify i Danmark.

”Hay Algo En El Horizonte”

Der er noget på vej…..”Reggaetón Lento” har været #1 i hele Sydamerika, og #2 i Spanien med CNCO. Men i den nye ”Spanglish” version med Little Mix og CNCO spås den til at kan blive et kæmpe globalt hit. Diskotek Venus DJ Peter Christensen har øjeblikkeligt trykket på knappen, HIT ALARM! Det her kan blive rigtig stort. Det er på éen gang sjovt og charmerende. Der en spændende kombination af sprog, toner, markeder og målgrupper på ”Reggaetón Lento” remixet.

CNCO medlemmer fra fem forskellige lande

CNCO vandt Billboard Latin Awards som bedste nye artist. De slog igennem, da de vandt den Latin/Sydamerikanske talentkonkurrence ”La Banda” med Ricky Martin og Simon Cowell som bagmænd.

CNCO består af 5 medlemmer fra 5 forskellige lande, Ecuador, Den Dominikanske Republik, Puerto Rico, USA (med mexicanske rødder) og Cuba. Normalt er boybands sat sammen af forskellige typer. CNCO er sammensat af forskellige typer fra fem forskellige nationaliteter!

Little mix er en global succes

Little Mix er verdens mest succesrige pigegruppe. De har ikke bare succes hjemme i England og Europa, men også i USA, Australien, Sydamerika og Østen.

Little Mix har senest haft store hits som ”Shout Out To My Ex”,  ”Touch”  og “No More Sad Songs”. Fornylig scorede de et hit med ”Power”,  sammen med Grime-fænomenet Stormzy.

Little Mix blev dannet i 2011. Lige siden har Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall udviklet sig til at være et af verdens største pop fænomener.

”Reggaetón Lento” med CNCO og Little Mix har potentialet, til at blive et af efterårets største hits !

”Hay Algo En El Horizonte”….der er noget på vej!

http://www.little-mix.com/

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production