+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
CHRISTOPHER OG MATOMA – TAKE ME BACK
Christopher og Matoma Take me back

Christopher “Take Me Back” er et overraskende nyt udspil i samarbejde med den kendte DJ og producer Matoma.

Christopher overrasker med en helt ny sommersingle “Take Me Back”. Den er resultatet af hans møde med den norske DJ og producer Matoma tidligere på året. I løbet af kort tid skabte de to nordiske topartister “Take Me Back”. Den fælles single udkommer i dag, fredag d. 29. juli.

Mødte Matoma

Christopher indtog i foråret  1. pladsen på albumhitlisten med Closer. Singlen “I Won’t Let You Down” strøg samtidig helt til tops på både den danske radio- og singlehitliste. Mens han arbejdede på sangene til det nye album, mødte han den internationalt anerkendte DJ og producer Matoma. Han var i København for at give koncert, og benyttede et par fridage i byen til at lave ny musik.

Fed energi

”Jeg mødte Matoma første gang i januar, hvor han hørte skitsen til Take Me Back. Den havdejeg arbejdet på i L.A., og efter vores møde gik det stærkt med at komme i studiet. Som nummeret illustrerer, var det en fest at arbejde med Matoma. Han har en fed energi, og det skinner igennem i hans musik”, fortæller Christopher om samarbejdet med den norske stjerne.

Skabt til sommeren

Matoma er et vaskeægte verdensnavn på DJ-scenen. Han har på rekordtid etableret sig på den internationale EDM-scene.  I  løbet af de sidste par år har han haft kæmpestore hits, og han er et efterspurgt navn. Stjerner som Imagine Dragons, Jason Derulo og Coldplay har ønsket at samarbejde med ham. I april gik turen til den amerikanske festival Coachella. Gæstestjerner som Akon, Sean Paul og JaRule tøvede ikke med at dukke op på scenen under Matomas imponerende liveshow. Nu er tiden så kommet til at udgive Christopher og Matomas fælles track, der er som skabt til sommeren.

Typisk Christopher

Om “Take Me Back” siger Christopher: ”Sangen er en typisk “Christopher” melodi tilsat Matomas karakteristiske tropical house-lyd. Det er lyden af sommerfest, selvom historien faktisk er lidt mere seriøs. Den handler om at have mistet en pige, fordi man har taget en masse ting for givet. Man ville ønske, man kunne spole tiden tilbage og lave alle ens fejl om. På blødende knæ beder man om tilgivelse…Take Me Back!”

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production