+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
CHRISTOPHER OG MATOMA – TAKE ME BACK
Christopher og Matoma Take me back

Christopher “Take Me Back” er et overraskende nyt udspil i samarbejde med den kendte DJ og producer Matoma.

Christopher overrasker med en helt ny sommersingle “Take Me Back”. Den er resultatet af hans møde med den norske DJ og producer Matoma tidligere på året. I løbet af kort tid skabte de to nordiske topartister “Take Me Back”. Den fælles single udkommer i dag, fredag d. 29. juli.

Mødte Matoma

Christopher indtog i foråret  1. pladsen på albumhitlisten med Closer. Singlen “I Won’t Let You Down” strøg samtidig helt til tops på både den danske radio- og singlehitliste. Mens han arbejdede på sangene til det nye album, mødte han den internationalt anerkendte DJ og producer Matoma. Han var i København for at give koncert, og benyttede et par fridage i byen til at lave ny musik.

Fed energi

”Jeg mødte Matoma første gang i januar, hvor han hørte skitsen til Take Me Back. Den havdejeg arbejdet på i L.A., og efter vores møde gik det stærkt med at komme i studiet. Som nummeret illustrerer, var det en fest at arbejde med Matoma. Han har en fed energi, og det skinner igennem i hans musik”, fortæller Christopher om samarbejdet med den norske stjerne.

Skabt til sommeren

Matoma er et vaskeægte verdensnavn på DJ-scenen. Han har på rekordtid etableret sig på den internationale EDM-scene.  I  løbet af de sidste par år har han haft kæmpestore hits, og han er et efterspurgt navn. Stjerner som Imagine Dragons, Jason Derulo og Coldplay har ønsket at samarbejde med ham. I april gik turen til den amerikanske festival Coachella. Gæstestjerner som Akon, Sean Paul og JaRule tøvede ikke med at dukke op på scenen under Matomas imponerende liveshow. Nu er tiden så kommet til at udgive Christopher og Matomas fælles track, der er som skabt til sommeren.

Typisk Christopher

Om “Take Me Back” siger Christopher: ”Sangen er en typisk “Christopher” melodi tilsat Matomas karakteristiske tropical house-lyd. Det er lyden af sommerfest, selvom historien faktisk er lidt mere seriøs. Den handler om at have mistet en pige, fordi man har taget en masse ting for givet. Man ville ønske, man kunne spole tiden tilbage og lave alle ens fejl om. På blødende knæ beder man om tilgivelse…Take Me Back!”

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production