+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
CHER I VILD REKORD PÅ HITLISTE I STORBRITANNIEN
cher i vild rekord på hitliste i storbritannien

Cher rekord på hitliste i Storbritannien. Pop ikonet Cher har med ‘DJ Play A Christmas Song’ sat rekord to gange på hitlisten i Storbritannien. Respekt og kæmpe stort TILLYKKE.

Der er hvert år enorm opmærksomhed om og prestige i at ligge nummer ét på julehitlisten i Storbritannien. I år lykkedes det efter 39 år endelig for Wham at gå hele vejen. ‘Last Christmas’ fik omsider fuldt fortjent den fornemme og eftertragtede førsteplads.

Cher rekord på hitliste to gange med julesang

Men den mangeårige sangerinde Cher, som er blevet 77 år, fortjener bestemt også at blive hyldet. For det første har Cher sat en imponerende rekord som soloartist. Hun er blevet den første til at score et Top 40 hit på den britiske singlehitliste over syv årtier med en nyskreven sang! Det ikke bare lyder vildt, det ER VILDT!!! Den vilde rekord er kommet i hus takket være udgivelsen af julesangen ‘DJ Play A Christmas Song’. Den blev udgivet helt tilbage i november, som en af de første af årets nye julesange. Den er kommet i en lang række remixes, og endte på en flot 20. plads på årets julehitliste i Storbritannien.

Det hele begyndte i 1965 med udgivelsen af singlen ‘All I Really Want To Do’, oplyser Official Charts. Og så har Cher ellers bare trofast leveret nye sange til den britiske singlehitliste de følgende årtier. 

Ældste sangerinde i Top 40

Men Cher skriver nu også britisk hitlistehistorie med sine 77 år og 7 måneder, oplyser Official Charts. Cher rekord nummer to på hitlisten er nemlig for nu at være den ældste kvindelige solo artist til at score et Top 40 hit på den britiske singlehitliste. Det er igen takket være julesangen ‘DJ Play A Christmas Song’, som er inkluderet på albummet ‘Christmas’.

Cher slår dermed Shirley Basseys tidligere rekord. Da hun tilbage i 2007 var 70 år og 3 måneder gammel hittede hun med ‘The Living Tree’, som peakede på plads nummer 37.

Et stykke vej til aldersrekorden

Der er dog et stykke vej endnu for Cher til at slå den absolutte alders rekord på singlehitlisten. Den tilhører kaptajn Sir Tom Moore, som i 2020 var nummer ét med ‘You’ll Never Walk Alone. På det tidspunkt var han 99 år og 11 måneder!

Fortsat glædelig jul     

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production