+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
CHER I VILD REKORD PÅ HITLISTE I STORBRITANNIEN
cher i vild rekord på hitliste i storbritannien

Cher rekord på hitliste i Storbritannien. Pop ikonet Cher har med ‘DJ Play A Christmas Song’ sat rekord to gange på hitlisten i Storbritannien. Respekt og kæmpe stort TILLYKKE.

Der er hvert år enorm opmærksomhed om og prestige i at ligge nummer ét på julehitlisten i Storbritannien. I år lykkedes det efter 39 år endelig for Wham at gå hele vejen. ‘Last Christmas’ fik omsider fuldt fortjent den fornemme og eftertragtede førsteplads.

Cher rekord på hitliste to gange med julesang

Men den mangeårige sangerinde Cher, som er blevet 77 år, fortjener bestemt også at blive hyldet. For det første har Cher sat en imponerende rekord som soloartist. Hun er blevet den første til at score et Top 40 hit på den britiske singlehitliste over syv årtier med en nyskreven sang! Det ikke bare lyder vildt, det ER VILDT!!! Den vilde rekord er kommet i hus takket være udgivelsen af julesangen ‘DJ Play A Christmas Song’. Den blev udgivet helt tilbage i november, som en af de første af årets nye julesange. Den er kommet i en lang række remixes, og endte på en flot 20. plads på årets julehitliste i Storbritannien.

Det hele begyndte i 1965 med udgivelsen af singlen ‘All I Really Want To Do’, oplyser Official Charts. Og så har Cher ellers bare trofast leveret nye sange til den britiske singlehitliste de følgende årtier. 

Ældste sangerinde i Top 40

Men Cher skriver nu også britisk hitlistehistorie med sine 77 år og 7 måneder, oplyser Official Charts. Cher rekord nummer to på hitlisten er nemlig for nu at være den ældste kvindelige solo artist til at score et Top 40 hit på den britiske singlehitliste. Det er igen takket være julesangen ‘DJ Play A Christmas Song’, som er inkluderet på albummet ‘Christmas’.

Cher slår dermed Shirley Basseys tidligere rekord. Da hun tilbage i 2007 var 70 år og 3 måneder gammel hittede hun med ‘The Living Tree’, som peakede på plads nummer 37.

Et stykke vej til aldersrekorden

Der er dog et stykke vej endnu for Cher til at slå den absolutte alders rekord på singlehitlisten. Den tilhører kaptajn Sir Tom Moore, som i 2020 var nummer ét med ‘You’ll Never Walk Alone. På det tidspunkt var han 99 år og 11 måneder!

Fortsat glædelig jul     

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production