+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
CHARLIE PUTH DANGEROUSLY – NY SINGLE
Charlie Puth Dangerously

“Dangerously” med Charlie Puth skal følge op på megahittet “Marvin Gaye”.

Den amerikanske charmetrold Charlie Puth har blot et debutalbum ude, ”Nine Track Mind”. Tiden i rampelyset har derfor ikke varet så længe endnu. Men alligevel har Charlie Puth allerede opnået imponerende resultater!

Over en milliard visninger på Youtube

Charlie var blandt andet feature på Wiz Khalifas ”See You Again”. Den var et af de absolut største hits i 2015 over hele verden! Tracket opnåede 2 x Platin i Danmark og videoen har over 1.000.000.000 views på Youtube!!!

Imponerende debut

Herudover hittede hans første single ”Marvin Gaye” med sangerinden Meghan Trainor som feature i høj grad. Den lå på toppen af de fleste nationale såvel som internationale hitlister. Singlen opnåede Platin her i Danmark, og videoen fik over hele 300.000.000 views på Youtube. Det er både enestående og enormt imponerende for en debutsingle. 

Taget verden med storm

Også den tredie single ”We Don’t Talk Anymore” med Selena Gomez har taget verden med storm. Den har over 300 millioner streams. I mere end 20 uger har den været på den danske Airplay top 100. Pt. på en 14 plads.

Nu er tiden så kommet til, at få den fjerde single ud til alle de danske fans. Med ”Dangerously” har Charlie Puth allerede mere end ni millioner streams.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production