+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
CHARLIE PUTH DANGEROUSLY – NY SINGLE
Charlie Puth Dangerously

“Dangerously” med Charlie Puth skal følge op på megahittet “Marvin Gaye”.

Den amerikanske charmetrold Charlie Puth har blot et debutalbum ude, ”Nine Track Mind”. Tiden i rampelyset har derfor ikke varet så længe endnu. Men alligevel har Charlie Puth allerede opnået imponerende resultater!

Over en milliard visninger på Youtube

Charlie var blandt andet feature på Wiz Khalifas ”See You Again”. Den var et af de absolut største hits i 2015 over hele verden! Tracket opnåede 2 x Platin i Danmark og videoen har over 1.000.000.000 views på Youtube!!!

Imponerende debut

Herudover hittede hans første single ”Marvin Gaye” med sangerinden Meghan Trainor som feature i høj grad. Den lå på toppen af de fleste nationale såvel som internationale hitlister. Singlen opnåede Platin her i Danmark, og videoen fik over hele 300.000.000 views på Youtube. Det er både enestående og enormt imponerende for en debutsingle. 

Taget verden med storm

Også den tredie single ”We Don’t Talk Anymore” med Selena Gomez har taget verden med storm. Den har over 300 millioner streams. I mere end 20 uger har den været på den danske Airplay top 100. Pt. på en 14 plads.

Nu er tiden så kommet til, at få den fjerde single ud til alle de danske fans. Med ”Dangerously” har Charlie Puth allerede mere end ni millioner streams.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production