+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
CHAINED TO THE RHYTHM SLÅR SPOTIFY REKORD
Katy Perry Chained To The Rhythm slår spotify rekord

Katy Perry Chained To The Rhythm har slået Spotify rekord. Katy Perry kan dermed kalde sig Dronning af den kendte streamingtjeneste.

I fredags skrev sangerinden Katy Perry sig ind i musikhistorien med udgivelsen af singlen Chained To The Rhythm. Udgivelsen af den nye single var åbenbart noget hendes mange fans havde set frem til. De gik nemlig streaming ‘amok’!

Vild rekord

Alene i fredags blev det til hele 3.062.293 afspilninger på Spotify. Dermed er nummeret den mest afspillede sang på én dag for en kvindelig artist, oplyser den svenske streamingtjeneste ifølge den svenske avis Aftonbladet.

På “Chained To The Rhythm” kan man høre reggaestjernen Bob Marleys barnebarn Skip Marley rappe et af versene i nummeret. Det er blandt andre supersangerinden Sia, som har været med til at skrive sangen.

Første nye sang siden sommer

Med udgivelsen af hendes nye single er Katy Perry tilbage. Det er hendes første nye sang siden sommer, hvor hun udgav nummeret “Rise”. Det er dog stadig knap fire år siden, at Katy Perry sidst har udsendt et nyt album. Men til sommer er der planlagt udgivelse af Katy Perry’s femte studiealbum.

MØ tæt på Spotify rekord

Den danske superstjerne MØ klarer sig også godt på Spotify. Nummeret “Lean On”, som er lavet i samarbejde med DJ-kollektivet Major Lazer og musikeren DJ Snake, er det andet mest streamede nummer nogensinde på Spotify.

Sangen er kun overgået af Drakes nummer “One Dance”, der har Wizkid og Kyla med på vokal.

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production