+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
CAN’T STOP THE FEELING – JUSTIN TIMBERLAKE
justin timberlake can't stop the feeling

“Can’t Stop The Feeling” med Justin Timberlake. Den kan du godt begynde at vænne dig til. Den bliver med stor sikkerhed et megahit indenfor kort tid.

Både stemme og musik

Det nye udspil er en del af soundtracket til den helt nye Dreamworks film “Trolls”. Justin Timberlake har lavet musikken til den nye film, og lægger selv stemme til en af figurerne.

Men Timberlake er også musikproducer på soundtracket. Han synger selv flere af filmens sange, og en af dem er “Can’t Stop The Feeling”.

Mange kendte medvirker

Udover Justin Timberlake lægger også Anna Kendrick og Gwen Stefani stemme til. Og ikke mindst er der også flere YouTube-stjerner som lægger stemme til ”Trolls”. Filmen der er lavet af folkene som skabte ”Shrek” ventes at blive efterårets største filmhit.

En drøm der går i opfyldelse

Det er en drøm der går i opfyldelse for Justin Timberlake, at kombinere sin musik med en animationsfilm. ”Trolls” får premiere i de danske biografer til september.

Årets Udenlandske Sommerhit 2016?

Musikken skal vi ikke vente på! Justin Timberlake kan meget vel score Årets Udenlandske Sommerhit 2016 med det nye vellydende udspil fra filmen “Trolls”. Tag danseskoene på og hold en fest til de glade toner fra Justin Timberlake.

https://www.facebook.com/justintimberlake

https://twitter.com/jtimberlake

https://www.instagram.com/justintimberlake/

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

SCHWEIZ VINDER EUROVISION SONG CONTEST 2024

Schweiz vinder Eurovision Song Contest 2024 Schweiz er vinder af Eurovision Song Contest 2024 takket være sangeren Nemo og sangen 'The Code'. Bookmakerne havde ellers Kroatien som en sikker vinder, men de tog for en gang skyld fejl. Danmark var tæt på en finaleplads...

læs mere
DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

DANMARK MISSER EUROVISION FINALE 2024

Danmark misser Eurovision finale 2024 Danmark misser endnu en Eurovision finale anno 2024. SABA med sangen 'SAND' gjorde bestemt hvad hun kunne, men det var bare ikke nok! Danmark topper nu en trist statistik som landet med flest år i træk uden plads i finalen ved...

læs mere
DJ FOR ALTID

DJ FOR ALTID

DJ For Altid At være DJ for altid passer med Peter Christensen fra Diskotek Venus. Det er der nu også kommet en tv-udsendelse ud af produceret af TV2 Nord. Helt fra barnsben I 'DJ For Altid' fortæller Peter Christensen om hvordan han helt fra barnsben blev grebet af...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production