+45 30 98 26 39 Info@diskotekvenus.dk
BURHAN G – PAS PÅ PIGERNE – NYT ALBUM
Burhan G Pas på pigerne

Så er der nyt Burhan G ‘Pas På Pigerne’ album. ”Der’ ingen der ved, de ting hun gør for kærlighed”

I dag fredag d. 11. november 2016 udsender Burhan G sit længeventede femte studiealbum – Pas På Pigerne! På albummet møder vi den hemmelighedsfulde ’Diana’. ‘Diana’ er anden single fra det nye album, og følger op på efterårets mest spillede danske radiohit – veninden ’Lucy’.

Album om livets erfaringer

Tilbage i august brød Burhan G to års singlepause, med den forførende ’Lucy’. En på overfladen simpel kærlighedssang. Men Burhan G’s tekstunivers anno 2016, er både dualistisk og hudløst ærligt. ’Lucy’ var fortællingen om en euforisk og grænseoverskridende periode i sangskriverens unge år. I dag udsender Burhan G så sit femte studiealbum. Her åbnes der for alvor op for erfaringer, livets muligheder, udfordringer og betragtninger. Det fortæller Burhan G om igennem sange om kvinder, som Burhan har mødt på sin vej. Således også bekendtskabet med ’Diana’.

Sang om små og store ting

”Diana er en drømmer. Men hun tør ikke dele sine tanker med ham hun elsker. Hun frygter konsekvensen af sandheden, og begiver sig i stedet ud i natten. Iført sine røde, høje hæle, for at lade sig forføre af mørket. Det er hendes ”lille” hemmelighed, hendes behov. Hun kører den helt ud; derud hvor hun ikke kan bunde. I sidste ende vil hun drukne, fordi hun glemmer konsekvensen af sin destruktive adfærd. Sangen handler om alle de små og store ting, vi går og skjuler for hinanden. Om det man dækker over, med små hvide løgne”, fortæller Burhan G.

Musikalsk overskud

Fra støvet Motown over i et storladent, orkestreret omkvæd, bevæger ’Diana’ sig videre ind i et klassisk 808 drevet, R’n’B inspireret C-stykke. Med lyden af strømmende akustisk guitar indledes sidste del af sangen. Den stærke melodi, kulminerer til lyden af avancerede stryger- og blæserarrangementer. Dem har Burhan G indspillet med den talentfulde amerikanske komponist, Matt Jones. ’Diana’ oser, med andre ord, af musikalsk overskud. Det vidner om en sanger og producer, der både er legesyg og samtidig dyrker detaljen. ‘Diana’ udfordrer den moderne popsang i sit udtryk.

Mest spillede danske sang

Som et frisk pust, strøg ’Lucy’ ind på de danske radiobølger. Den kække sound med sine klare old school referencer, varslede om ny lyd fra Burhan G. ’Lucy’ gik direkte til tops på Airplay Charten i september måned. ’Lucy’ er dette efterårs absolut mest spillede danske sang på radio. Nu får hit singlen så følgeskab af veninden ’Diana’.

Burhan G ’Pas På Pigerne’ er ude i dag. Her kan vi også glæde os til at skulle hilse på ’Nathalia’, ’Isabel’, ’Joy’ og ’Stephanie’. Alle sange som Burhan G tager med ud på tour i 2017, når han gæster landets største spillesteder med sit nye album.

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA VINDER MELODI GRAND PRIX 2024

SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 Den 26-årige sangerinde SABA vinder Melodi Grand Prix 2024 foran Basim og Janus Wiberg. Det står klart efter årets danske popbrag, som i år fandt sted i DR Koncerthuset. Bookmakernes favorit Lige siden at de otte finalesange blev...

læs mere
FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

FOREDRAG JØRGEN DE MYLIUS OG DJ PETER CHRISTENSEN

Foredrag Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. Glæd dig til fem foredrag '100 År I Musikkens Tjeneste' med Jørgen de Mylius og DJ Peter Christensen. De har begge to oplevet rigtig meget gennem musikken, som de fortæller om i foredraget. Interessen for musik Jørgen...

læs mere
KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

KLOAKMESSEN 2024 SATTE VILDE REKORDER

Kloakmessen 2024 satte vilde rekorder! Der var på forhånd store forventninger til Kloakmessen 2024, arrangeret af Danske Kloakmestre i samarbejde med Messe C i Fredericia. Alligevel kom det bag på alle involverede i denne unikke fagmesse, at et par vilde rekorder blev...

læs mere

DJ PETER CHRISTENSEN

Email

Telefon

+45 30 98 26 39

Følg os

Besøg også Speak Production